2777
2789
لطفا منم میگی مرسی حست در مورد ازدواجم کلا چیه به چهرصورت هس و تو چه سنی و با چجور شخصی راستی شاغل م ...

دختر مهربون وهستي اهل تجملات نيستي 

ازدواج خوبي دارين همسرتون هم خيلي باهاتون مهربونه 

ادم ساكت و كم صحبتي هست شخصيت ارومي داره اهل تلاشه و از دروغ و زبون درازي متنفره 

مادر شوهرت دوستت داره بچه اولت صورتش شبيه همسرتون ميشه زندگي ساده و بي حاشيه اي داري 

نه گلمممقبل عيد سال دنيا اومدي؟شيك پوشي لبخند ميزني و خوش رويي چهره دلنشيني داري

چند سالگی ازدواج میکنم و شغلش چیه و چطور آدمیه 

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر مهربون وهستي اهل تجملات نيستي ازدواج خوبي دارين همسرتون هم خيلي باهاتون مهربونه ادم ساكت و كم ص ...

چ بامزه گفتی 😁🥺💗 

آهان یچیزی دوس دارم بدونم ازدواجم سنتیه یا نه اینم میگی فرشته جون 

دختر مهربون وهستي اهل تجملات نيستي ازدواج خوبي دارين همسرتون هم خيلي باهاتون مهربونه ادم ساكت و كم ص ...

عزیزم منم میگی 

من کی میرم تو رابطه 

با شخص جدیدی دوست صمیمی میشم؟  چه زمانی

کی ازدواج میکنم از اخلاق و شغلش چی حس میکنی

با یکی کات کردم بینمون درست میشه؟  چه زمانی

عزیزم منم میگی من کی میرم تو رابطه با شخص جدیدی دوست صمیمی میشم؟ چه زمانیکی ازدواج میکنم از اخلاق و ...

به خودت بستگي داره هر زمان كه بخواي ولي عجله نكن 

بله به تازگي

شغلش فني هست عاشق دختر نجيب و اروم هست دوست جاؤه زنش خونه داري بكنه شايد يكم اخمو باشه ولي خيلي دوستت داره از سروصدا و شلوغي بدش مياد ادم درونگرايي هست زياد احساساتي نيست نقطه ضعفش اينه كه بدون اجازش كاري انجام ندي يكم لجبازه ولي تو نبايد لجباز باشي ادم بچه دوستي هست پدر خيلي خوبي ميشه امر و نهي زياد ميكنه 

بستگي به اون داره ولي ارزشي نداره ديگه بهتره درگيرش نشي

به خودت بستگي داره هر زمان كه بخواي ولي عجله نكن بله به تازگيشغلش فني هست عاشق دختر نجيب و اروم هست ...

من دوسش دارم؟ باهاش مشکلی ندارم؟ اخه من هم لجبازم هم از امر و نهی بدم میاد هم معمولا دوست ندارم همش درمورد کارام خبر بدم 

نمیدونید چند سال دیگه ازدواج میکنیم؟ 

ظاهر من تایپش هست؟ 

به خودت بستگي داره هر زمان كه بخواي ولي عجله نكن بله به تازگيشغلش فني هست عاشق دختر نجيب و اروم هست ...

حس میکنی من از الان شروع کنم تا کنکور پیراپزشکی قبول میشم یا میتونم چیز بالاتری هم بیارم؟ 

من دوسش دارم؟ باهاش مشکلی ندارم؟ اخه من هم لجبازم هم از امر و نهی بدم میاد هم معمولا دوست ندارم همش ...

بله از شما خيلي خوشش مياد 

شما هم دوسش داري 

نه مشكلي ندارين فقط نبايد باهاش بحث كني بايد به حرفاش گوش بدي 

مثلا ممكنه اون دلش بخواد بيشتر براي زندگي مشتركتون تصميم بگيره مثلا رئيس بازي در بياره ولي تو كاريش نداشته باش غرور داره توقع كار نباش و باهم بسازين 

بله از شما خيلي خوشش مياد شما هم دوسش داري نه مشكلي ندارين فقط نبايد باهاش بحث كني بايد به حرفاش گوش ...

سلام عزیزم خواهش میکنم بگید 

که آیا کوروش و سارینا دوباره باهم ارتباط میگیرن و سارینا به کوروش پیام بده و اعتراف کنه قبول میکنه که باهام باشن و کوروش تابحال به سارینا فکر کرده؟

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀