2777
2789
عنوان

فشار پایین و روزه

212 بازدید | 11 پست

کلا بیحالم  گیجم جون ندارم   بعد افطارم‌همینم   فشارمو بعد افطار گرفتم نه و نیم ده  روی ۶۰۲    الان  ۹ رو ۵.۸    گفتن خوف ضرر داری نگیر    نگیرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم توی طول روز فشارم عجیب پایینه بعد که یکمی افطار میکنم ب طرز عجیبی فشارم میره بالاو ضربان قلبم می ...

حالا من این بعد افطار بود که گفتم   یعنی افطارم مزکنم حالم جا نمیاد        حدود ده ماه پیش آرمایش دادم آهن و ویتامین دی  خیلی پایین بودن    زنگ زدم گفتن خوف ضرر داری نگیر     واقعا خوف ضرر دارم   چه کنم ؟    

خودتو تقویت کن  روزه ت رو هم بگیر

آهن خوردم قوی از اولش  ی برص تقویتی کامل     بعد افطارم بالا نمیاد جون نمی گیرم بی حال افتادم    الان بعد انقدر خوردن  فشارم ۹  رو ۵.۸    آهن و وبتامین دی خیلی پایین   خوف ضرر دارم   تا دو سه خواب که چی بی حال 

ببین بیحالی جزو ذات روزه است.

مثل اینکه افزایش صربان قلب و عرق کردن جزو ذات ورزش هست...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
آهن خوردم قوی از اولش  ی برص تقویتی کامل     بعد افطارم بالا نمیاد جون نمی گیرم بی حا ...

شاید کلسیم کم داری 

من هم این طور بودم تا وقتی قرص کلسیم خوردم بهتر شدم

چون بدون کلسیم ویتامین دی جذب نمیشه ، ضعف و بی حالی میگیری

مرنج و مرنجان
ببین بیحالی جزو ذات روزه است. مثل اینکه افزایش صربان قلب و عرق کردن جزو ذات ورزش هست...

بی حالی آره ولی نه فشارم ۹  ۹۰۵  بشه   بعدم گیج باشم  همش بخوابم    افطارم کنم بالا نیاد  و همون بی حال باشم‌     اگر آزمایش رفته بودم آهن و ویتانین دیم رو میدونستم خوب بود قبلا خیلی پایین بود 

شاید کلسیم کم داری  من هم این طور بودم تا وقتی قرص کلسیم خوردم بهتر شدم چون بدون کلسیم ویتامی ...

کلسیمم خوردم  از اولش دارم کلسیم آهن ویتامین دی می خورم  و قبلشم خوردم 

سلام عزیزدلم منم مثل شمام

فشارم همش پایینه و سرگیجه طوووولانی دارم 

شما از دکتر پرسیدین که روزه بگیرین یا نه؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

سلام عزیزدلم منم مثل شمامفشارم همش پایینه و سرگیجه طوووولانی دارم شما از دکتر پرسیدین که روزه بگیرین ...

تو روزه گرفتن اکر خوف ضرر داشته باشی میتونی بگیری لازم نیست حتما دکتر بهت بگه میتونی با 1480 تماسبگیری

فریتین و آهن و ویتامین دی شما چند؟

تو روزه گرفتن اکر خوف ضرر داشته باشی میتونی بگیری لازم نیست حتما دکتر بهت بگه میتونی با 1480 تماسبگی ...

آزمایش ندادم قشنگم

چشم جاندل

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊