2777
2789
عنوان

دو تا بی بی چک مدیکور هر دو مثبت...ممکنه کاذب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 12855 بازدید | 115 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یلام من روز بیست وسوم پری هستم بیبی چک مدیکورصبح ناشتاگذاشتم مثبت شددوباره چندساعت بعدهم یدونه دیگه گذاشتم اونم مثبت شدخیلی خوشحال شدم الان ولی وقتی فهمیدم این مارک معتبرنیس وارفتم حالم گرفته شد یعنی حامله نیستم?هشت روز مونده به پریدیم هنوز عقب ننداختم ولی خوشحال بودم که زودفهمیدم حالاخیلی ناراحتم افسرده شدم یجورایی

سلام 

خانوما من ۷ روز موعد پریودم میگذره و پریود نشدم سینه هام درد میکنه و زیر دلمم گاهی تیر میکشه، پریروز بیبی گذاشتم همون لحظه مثبت شد خیلیییی هم پررنگ شد ،امروزم بی بی گذاشتم به همون سرعت مثبت شد و پر رنگ هم هست ولی نه به اون پررنگی سابق، به نظرتون باردارم؟

من دیشب بی بی با مارک مدیکورقطره چکون امتحان کردم یه حاله خیلی کم رنگ افتادبازامروزصبح باهمون مارک امتحان کردم بازهمون هاله کم رنگ افتاد دوباره غروب بایه مارک دیگه امتحان کردم بازیه هاله افتاد ۳روزهم به پری مونده امکان داره باردارباشم؟