2777
2789

سلام دوستان

من امروز دو تا بی بی چک مدیکور گذاشتم جفتش مثبت شد

از اونجا ک میگن این بی بی چک کاذبم نشون میده..ممکنه یعنی 

دوتا پشتِ هم رو بعیدِ کاذب باشه

من یکبار یکی زدم فوری مثبت شد فردا صبحش باز زدم منفیشد

و همون روز هم پریود شدم

شمام صبح مجدد تست کن مطمین میشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قطره چکون دار بود

اخه من بچه نمیخوام دو تا دارم

اینم شانس من کا..م پاره شد فوری قرص اورژانسی خوردم ولی الان ۱۷ روز گذشته ظهر گذاشتم جفتش مثبت بود البته موعد پریودیمم سه روز دیگس

من نمیدونم چرا اونایی ک بچه نمیخوان فوووری بی بی چکشون مثبت میشه

خخ آره برعکسه حالامن میخوام شوهرم نمیخوادهی دعا میکنم ناخاسته بشه دخترم بشه😊پرتوقعم خودتونین😜

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
نه قطره چکون دار بوداخه من بچه نمیخوام دو تا دارماینم شانس من کا..م پاره شد فوری قرص اورژانسی خوردم ولی الان ۱۷ روز گذشته ظهر گذاشتم جفتش مثبت بود البته موعد پریودیمم سه روز دیگس

وای پس ببخشید تبریک گفتم

قرص اورژانسی رو درست خوردی؟قرص اورژانسی باعث تاخیر تو پربود میشه عزیزم