2777
2789

من تقریبایه ماه پیش دهانه رحمم زخم بودودیواره رحمم ضخیم بودکه دکترضخم روبرام فریز کردودیواره رحمم روشستشوداد.اماالان بعدیکماه دوباره احساس میکنم قارچ گرفتم.خیلییییی ناراحتم.بایدچیکارکنم؟تقریباچهاردوره هم کلوتریمازول مصرف کردم.

خانمهاداروی دیگه که بهترجواب بده نمیشناسین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروی قارچ کلوتریمازول و فلوکنازول هست . منم الان دارم ولی چون باردارم فقط کلوتریمازولو میشه استفاده کرد که اونم دکترم نداده . قبلنم چند بار اینجوری شدم . ولی یه تجربه خیلی جالب دارم هر وقت که استرسی می شدم انگار عود میکرد . اگه حس می کنی دوباره علائم داری برو دکتر ولی سعی کن اروم باشی و بهش فکر نکنی اونجوری زود خوب میشی. ژلای شستشو هم هست به دکترت بگو برات بنویسه بی تاثیر نیست تو خ نه هم سعی کن دامن و پیراهن بپوش و لباس زیر نپوشی . لباس زیراتم جدید بگیر و با اتوی داغ اتو کن برای اینکه دوباره نگیری . اگه شرایطشم داری تو افتاب پهنشون کنی خیلی خوبه

گر نگهدار من آنست که من می دانم         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد . خدایا محتاج نگاهتم...
جوشونده چی؟میشه توضیح بدی؟

نمیدونم شما چی بهش میگین اینجا بهش میگن میتخم.....میجوشونم روزی یه لیوان....یا خیلی خارج و ترشح داشته باشم و سوزش از خیسوندش میزارم رو دستمال میزارم ......

دخترم گنج منه حاصل رنج منه

اگر ضخمت خوب شده از سركه سيب و اب استفاده كن زماني كه ميري إدرار ميكني با اب بشور بعدش با اون محلول 

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻
فقط موندم دکترموعوض کنم یابرم پیش یه دکتردیگه؟

اخه قارچ چیزیه که هر دکتری میدونه . بعضی موقع بدن ادم این مدلی میشه عزیزم نگران نباش اگه باردار نیستی

گر نگهدار من آنست که من می دانم         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد . خدایا محتاج نگاهتم...