2777
2789
عنوان

کسایی که قارچ داشتن میشه کمکم کنید.لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 72 پست
نمیدونم شما چی بهش میگین اینجا بهش میگن میتخم.....میجوشونم روزی یه لیوان....یا خیلی خارج و ترشح داشته باشم و سوزش از خیسوندش میزارم رو دستمال میزارم ......

من ترشح وخارش ندارم اماترشحاتم سفیده وبیرنگ نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی به دکتر بگو به شوهرتم دارو بده بعضی وقتا که تکرار میشه ممکنه ازون بهت منتقل بشه چون تو مردا شنیدم علامت نداره

گر نگهدار من آنست که من می دانم         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد . خدایا محتاج نگاهتم...
راستی به دکتر بگو به شوهرتم دارو بده بعضی وقتا که تکرار میشه ممکنه ازون بهت منتقل بشه چون تو مردا شنیدم علامت نداره

شوهرم آزمایش داده هیچ مشکلی نداشته.یکساله بااین موضوع درگیرم.دوست نداشتم فریزکنم که آخرشم مجبورشدم انحام بدم.

دیشب دوباره یه لک خیلی کوچیک دیدم نزدیک بودسکته کنم

والا چند بار رفتم دکار اوضاعم وخیم تر شد جوری که گریه میکردم میگفتم خسته شدم........تا با همین داروهای گیاهی خوب شدم.

جدا؟خوشبحالت خداکنه منم خوب شم خسته شدم

شوهرم آزمایش داده هیچ مشکلی نداشته.یکساله بااین موضوع درگیرم.دوست نداشتم فریزکنم که آخرشم مجبورشدم انحام بدم.دیشب دوباره یه لک خیلی کوچیک دیدم نزدیک بودسکته کنم

علائمت چیه اصلا؟ لک میبینی؟

گر نگهدار من آنست که من می دانم         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد . خدایا محتاج نگاهتم...
همیشه بهترین دکتر شهرتو برو سلامتی از همه چی مهم تره چرا یه هفته دیگه همین امروز برو

من مشهدم ودکترم یکی ازبهترین دکترهای شهره.تواین ماه سه باررفتم پیشش وتاهفته دیگه برام مقدورنیس برم دکترمتاسفانه

بارآخری که رفتم دکترکه زخمموببینه مامای دکتربه دکترگفت ترشحاتش یکم مشکوک به قارچه ودکترازم پرسید خارش داری گفتم نه ودارو ندادوگفت میتونی نزدیکی داشته باشی.

منم دوبارنزدیکی داشتم که بعدش ترشحاتم کرمی شدویکم خارش داشتم ودیشبم لک دیدم.

یکشنبه زنگ زدم دکترم گفت کلوتریمازول استفاده کن ومنم چندشب استفاده کردم و دیشب هم توآب سرکه نشستم اماحس میکنم خوب نشدم