2777
2789
عنوان

کسایی که قارچ داشتن میشه کمکم کنید.لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 72 پست
بارآخری که رفتم دکترکه زخمموببینه مامای دکتربه دکترگفت ترشحاتش یکم مشکوک به قارچه ودکترازم پرسید خارش داری گفتم نه ودارو ندادوگفت میتونی نزدیکی داشته باشی.منم دوبارنزدیکی داشتم که بعدش ترشحاتم کرمی شدویکم خارش داشتم ودیشبم لک دیدم.یکشنبه زنگ زدم دکترم گفت کلوتریمازول استفاده کن ومنم چندشب استفاده کردم و دیشب هم توآب سرکه نشستم اماحس میکنم خوب نشدم

من که بنظرم سرکه اصلا برام جواب نداد تو حموم فقط گریه میکردم😢😢😢

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
امینامنم دارم دیوانه میشم.فک میکردم بعدعمل خوب خوب میشم.ای خداااااا

این لعنتی یه بیماریه که دوروز ازش غافل بشی باز میگیرتت.... تو خونه لباس زیر نپوش هر روزم شلوارتو عوض کنم شایدم روزی دوبار.....حتما خودتو خشک کن....بعضیا میگن بعد حموم سشوار بکشی خوبه ولی من امتحان نکردم........من ماستم زدم ادمو آروم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارآخری که رفتم دکترکه زخمموببینه مامای دکتربه دکترگفت ترشحاتش یکم مشکوک به قارچه ودکترازم پرسید خارش داری گفتم نه ودارو ندادوگفت میتونی نزدیکی داشته باشی.منم دوبارنزدیکی داشتم که بعدش ترشحاتم کرمی شدویکم خارش داشتم ودیشبم لک دیدم.یکشنبه زنگ زدم دکترم گفت کلوتریمازول استفاده کن ومنم چندشب استفاده کردم و دیشب هم توآب سرکه نشستم اماحس میکنم خوب نشدم

وای بچه ها سرکه که اصلا مال قارچ نیست مال عفونتای با منشا باکتری هست برای قارچ باید تو جوش شیرین بشینین

گر نگهدار من آنست که من می دانم         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد . خدایا محتاج نگاهتم...
وای بچه ها سرکه که اصلا مال قارچ نیست مال عفونتای با منشا باکتری هست برای قارچ باید تو جوش شیرین بشینین

اره جوش شیرین برای منم جواب داد عالی بود

اره جوش شیرین برای منم جواب داد عالی بود

اگه قارچ درین سرکه فایده نداره حتی بدترم میکنه . ولی منم قبول دارم خیلی اعصاب خورد کنه . دکتر من گفت استرس بدتر می کنه حتی وقتی خوب میشی ممکنه در اثر استرس یه روز بعد دارو هم بیماری برگرده

گر نگهدار من آنست که من می دانم         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد . خدایا محتاج نگاهتم...
اگه قارچ درین سرکه فایده نداره حتی بدترم میکنه . ولی منم قبول دارم خیلی اعصاب خورد کنه . دکتر من گفت استرس بدتر می کنه حتی وقتی خوب میشی ممکنه در اثر استرس یه روز بعد دارو هم بیماری برگرده

وای اگه بدونی منو سرکه بیشتر داغون کرد😢😢😢😢😢😢

خداروشکر تا که عفونتم خوب شد حامله شدم دوسه روز پیش باز یکم احساس سوزش داشتم باز یکم میتخم استفاده کردم خوب شدم دیگه تو حاملگی حوصله درگیری با عفونت نداشتم😢

امینامنم دارم دیوانه میشم.فک میکردم بعدعمل خوب خوب میشم.ای خداااااا

عزیزم خوب میشی منم بعد فریز چند بار دوباره اینجوری شدم باور کن      خیلیلا درگیرن . خیلی این بیماری شایعه . اصلا نگران نباش خوب میشی. ولی   تحت نظر دکترت باش

من هیچوقت قارچم خوب نمیشد دو سالی بود. 

مصرف فلوکونازکل شروع کروم تحت نظر دکتر

کلروترمیازول رو بخاطد التهاب که ایجاد کرده بود حذف کرد.

کپسول هم اوایل هر ۷۲ ساعت بمدت دو هفته بعد هفته ای یه دونه

همین درمان هم اولا فقط ۳ تا دونه کپسول داد میخوام بگم تحت نظر بودم چون بدن مقادم میشه .خیلی خوب درمان شدم

بعد هر بار رطوبت بهش میرسید خارش خفیف میگرفت سریع یه فلوکونازول میخوردم.

اخرش رفتم سراغ همیوپاتی خدا رو شکر چند ماهه نفس راحت میکشم هم ترشحات هم خارش خبری نیی تا بعد واقعا میترسم دوباره برگرده

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
خداروشکر تا که عفونتم خوب شد حامله شدم دوسه روز پیش باز یکم احساس سوزش داشتم باز یکم میتخم استفاده کردم خوب شدم دیگه تو حاملگی حوصله درگیری با عفونت نداشتم😢

من گه هنوز درگیرم دکترمم دارو نداده . داروی گیاهی رو دکترت تایید کرد     عزززم؟

من گه هنوز درگیرم دکترمم دارو نداده . داروی گیاهی رو دکترت تایید کرد     عزززم؟

من گیاهی قبل از بارداری مصرف کردم الانم که باردارم....فقط یبار گذاشتم اونجا نخوردم که ماستم گذاشتم اونجا فقط.....ضرری نداره فقط سه ماه اول بخاطر سقط جنین باید رعایت بشه