2777
2789

واقعا چرا اینجوریه؟؟؟ واقعا به نسبت قیمتش عملکرد بهتری داره؟؟

مثلا میشه یه گوشی همرده a24-a34 بگید مقایسه کنم؟؟؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

اولش تعصبه من خودم به شخصه رو سامسونگ تعصب دارم

دومیش شیائومی جذابه چون جدیده رابط کاربریش جدیده

ولی آمار میگه خرابی و ایراد شیائومی خیلی بیشتر از سامسونگه

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
اولش تعصبه من خودم به شخصه رو سامسونگ تعصب دارم دومیش شیائومی جذابه چون جدیده رابط کاربریش جدیده و ...

خب پس دلیل مهمی نداره 

فکر میکردم برتری عجیبی داره 😑

در کل ممنونم 🙏

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چن مورد شیائومی دیدم که دوربینش با کیفیت بوده و صاحب هاش به خاطر کیفیت عکسبرداری اونو انتخاب کردن دوربین های سامسونگ کیفیت آنچنانی برای عکس گرفتن ندارن

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

قیمتش مناسبه

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
اولش تعصبه من خودم به شخصه رو سامسونگ تعصب دارم دومیش شیائومی جذابه چون جدیده رابط کاربریش جدیده و ...

من خودم سامسونگ دارم دست به هنگش بالاست لعنتی

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
من خودم سامسونگ دارم دست به هنگش بالاست لعنتی

بخاطر یه چیزی به اسم RAM plus جدیدا اومده

اونو غیر فعال کنیم درست میشه

خب پس دلیل مهمی نداره  فکر میکردم برتری عجیبی داره 😑 در کل ممنونم 🙏

نه بابا برتری های شیائومی به عدد ها و پارامترهاییه که رو کاغذه ....مهم عملکرد بلند مدته

به نظرتون سامسونگ نمیتونه مثله شیائومی گوشی بزنه؟چرا میتونه ولی سامسونگ نمیاد اصالت و قدمتش رو فدای رقابت با شرکت های تازه تاسیسی مثل شیائومی کنه

کیفیت سامسونگ به نظرم خیلی بیشتر از شیائومیه حتی اون پایین رده و اقتصادی هاش

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
من چن مورد شیائومی دیدم که دوربینش با کیفیت بوده و صاحب هاش به خاطر کیفیت عکسبرداری اونو انتخاب کردن ...

سامسونگ هم دوربین های خوبی داره

مثلا سری A سامسونگ دوربین و باتری های خوبی دارن ، هرچند پردازنده ی متوسطی دارن

نه بابا برتری های شیائومی به عدد ها و پارامترهاییه که رو کاغذه ....مهم عملکرد بلند مدته به نظرتون س ...

درسته حرفتون

ببخشید شما راجب لپ تاپ هم اطلاع دارید؟

به نظرتون کدوم برند معتبر تره؟

درسته حرفتون ببخشید شما راجب لپ تاپ هم اطلاع دارید؟ به نظرتون کدوم برند معتبر تره؟

نه متاسفانه رو لپ تاپ تخصصی ندارم

بیشتر hp و ایسوس بهترین های بازارند 

مدلش چیه

اول a20s

الان  a10s

ولی چون حافظه ندار میخوام عوضش کنم منم بین شیائومی سامسونگ موندم سامسونگ گوشی خیلی خوبیه ولی هنگ میکنه رو مخه.

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
نه متاسفانه رو لپ تاپ تخصصی ندارم بیشتر hp و ایسوس بهترین های بازارند 

اوکی ممنون

نه بابا برتری های شیائومی به عدد ها و پارامترهاییه که رو کاغذه ....مهم عملکرد بلند مدته به نظرتون س ...

نظرت در مورد داریا چیه بنظرت خوبه؟

❤️‍🩹 I`m ok