2777
2789

سلام دوستان
تا الان خواننده خاموش بودم اما این روزا اونقدر تنها و بی پناهم که فکر کردم شاید مطرح کردن مشکلم اینجا بتونه کمکی بهم کنه

مدت زیادیه که شب و روزم شده علاقه به آقایی که کمی دوستم داشت. اما نه اونقدر که یه سری مشکلاتم رو بتونه تاب بیاره و باهام کات نکنه.

اونقدر از شدت خواستنش افسرده شدم که دیگه هیچی زندگی برام معنی نداره.

اول هم خود ایشون ابراز علاقه کرد و ارتباطی هم برقرار شد ولی ایشون وقتی دید من حتی با اینکه مثلا دستمو میگیره مشکل دارم گفت خوب تو به درد دوستی نمیخوری و خداحافظ

البته اینو هم بگم مشکل از بچه بازی های خودم هم بود که اون فرد به من صرفا به چشم دوستی نگاه کرد. که خب شرحش مفصله

ولی من واقعا دوستش داشتم و دارم. من آدم مذهبی ای نبودم. بهتر بگم اصلا اهل مذهب نبودم. اما دیدم هیاتیه و نمازخونه و ...  بخاطرش اونقدر دلم مهر پیدا کرد به دین و مذهب که باورش برای خودم هم سخته.

بهم بگید زشته یه پیام بدم بهش و ازش بخوام یه فرصت دیگه بده بهم؟ به عنوان یه دختر خیلی غرور و شخصیتم از بین میره؟
خیلی دوستش دارم. شب و روز جلوی چشامه.

وقتی بخاطر یه دست نگرفتن کات کرده بهتره بزاری بره اگه بیاد دوباره اولا خواسته هاش بیشتر میشه مثلا رابطه ازت میخواد اگه قبول نکنی بارم میزاره میره و تو بیشتر غرورت خورد میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی بخاطر یه دست نگرفتن کات کرده بهتره بزاری بره اگه بیاد دوباره اولا خواسته هاش بیشتر میشه مثلا را ...

من دیگه بعید میدونم هیچ وقت ازدواج کنم. با وجود این مساله به نظرتون بازم باید اینقدر سخت بگیرم؟

عزیزم تو نباید غرور خودتو خورد کنی مطمئن باش فرصت های بهتری پیش میاد

اول اینکه اگه تو بهش پیام بدی حتی اگه کارتون به ازدواجم بکشه وقتی دعوا کردید اون میگه تو به من التماس کردی

دوم اینکه اگه اون آدم نتونسته باتو کنار بیاد شاید هیچ وقت نتونه

ما ۴ تا خواهریم راحله، آنیتا، آرمیتا، رومینا🥰🥰🥰🥰 راحله خانوم ازدواج کرده و ۳ تا دختر خوشگل داره: دنیا خانوم، یکتا خانوم، رستا خانوم❤️❤️❤️❤️❤️. آنیتا خانوم نامزد کرده با یه آقایی خوشگل🤩😅💞💝.آرمیتا خانوم داروسازی قبول شده و الان دانشجو و فمینیسته دو عالمه👩👩👩👩😁😁😁.بنده هم رومینا خانوم هستم کنکوری سایت😅😅😅. بچه ها توروخدا دعا کنین واسه راحله شوهرش خیانت کرده میخوان طلاق بگیرن🥺🥺🥺🥺🥺

نه اصلا اینکارو نکن چون هم غرورت رو زیر پا گذاشتی و ممکنه همین بعدا بشه سرکوفت

بعدشم این آقا بخاطر اینکه صرفا گفتی دستمو نگیر گفته تو بدرد دوستی نمیخوری اصلا حس خوبی نمیده به آدم اینجور آدما دنبال سواستفاده هستن  بعدشم ایشون معلومه شما رو فقط برای دوستی میخواد که این بهتره همینجا تموم شه چون بعد مدتی ول میکنه میره ازدواج میکنه و شما با وابستگی شدید تر از الان اذیت میشی

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
اون همون اول مشخص کرده برا دوستی میخواد الان فراموش کنی بهترارینه ک بعدا با چنتا خاطره و خیلی سختتر ...

دارم دق میکنم ولی. نمیدونم چطور کنار بیام.
چند ماهه گذشته ولی نتونستم از یاد ببرمش

چجوری هیاتی و نماز خونه ولی اهل دوستی و ارتباط با نامحرمه؟ 

و به خاطر اینکه نذاشتی دستتو بگیره کات کرده؟ 

به نظرم اصلا پیام نده و بی خیالش شو چون اگه بفهمه اینجوری پیگیر و دنبالشی بعداً خواسته های بیشتر و بدتری داره یعنی یه جوری از احساست سو استفاده میکنه 

با دلم چیکار کنم پس؟

دلت اول راهی بشکنه دل کندن راحت تره تا اینکه بعد از چندماه یا حتی چند سال این اتفاق بیفته اون موقع نسبت به الان خاطره ها و احساس بیشتری وجود داره و دل کندن سخت تره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
عزیزم دیگه 35 سالم شده. این حرفا برای دختر 20 ساله است.

یه جوری نوشتی انگار بیست سالته آخه، ببین خودت میگی برای دوستی میخواد فقط و اینکه به خاطر گرفتن دستت ناراحت شده حس میکنم ممکنه چیزای دیگه هم بخواد نمی‌دونم البته الان تو سنی نیستی که بخوای به خاطر یه جمله دوست دارم پای یه مرد بشینی که آخرشم چند سال دیگه ولت کنه بره 

تو سنی نیستی که بخوای ریسک کنی قبول داری؟

دارم دق میکنم ولی. نمیدونم چطور کنار بیام. چند ماهه گذشته ولی نتونستم از یاد ببرمش

خیلی سخته اما فراموش میکنی یکم دیگه تحمل کن ولی اون خیلی زود کات کرده پس ارزشتو نداره عزیزم

خوشبخت بشم الهی امین🙏🙏💚