2777
2789
غرب کشورم.مامان بابام شمال غرب کشورن‌.خواهرم ودوستام تو سایتن اسم شهر ها رو نمیگم بله خانواده همسرم ...

حرف اخرت روقبول دارم.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
س سال هیچکس ب دیدنم نمیاد.هرماشینی ازکوچه ردمیشه میرم ازپشت پرده نگا میکنم ...میفهممت.سخته.

خیلی🙃

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی مادرشوهرم کم نمیزاره از مادرم بهت نزدیک تره هرموقف ببینه ناراحتم همه کارمیکنه براخوشحالیم میبره ...

بازم خوبه یه خانواده حامی داری

از سختی های غربت کم میکنه

خدا دلتو شاد کنه عزیزم

بازم خوبه یه خانواده حامی داری از سختی های غربت کم میکنه خدا دلتو شاد کنه عزیزم

فدای تو 

همچنین خوشگلم🪽♥️

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
دقیقا منم.میگم کاش شهری بودم از ۲تا خانواده دور بودم.نه اینکه خانواده همسرم شدن سوهان روحم

خانواده همسرم بحثی بینمون پیش اومد دوسال گذاشتم کنار.تویه ساختمونیم تقریبا.ولی طوری رفت وامدمیکنیم ک همدیگرو ماه ب ماه نمیبینیم ک مجبورشیم سلام کنیم.ولی درکل کاش جایی بودم ایناروهم نمیدیدم.خیلی دخالت کردن توزندگیم .تقصیرشم همسرمه ک میرفت گزارش میداد ازطرفیم تویه ساختمونیم وبالاخره میفهمید.ولی الان دوسال نه دخالت نداذن.پاشون بریدم.عیدهم همسرم پنهونی رفته بود.خانواده خودمم دوسال بخاطریه بحث ساده همشون وست ب دست دادن ماروکنار گذاشتن.عذابخایی کشیدم ک نپرس.ارزومه مژتقل شیم و صورتمون اصلا هیچکدومشون مبینن.بقران ی روزی خونه داربشم ادرس خونمون ب خانواده همسرم نمیدم.ازبس ک ....

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
کشور غریب که حیلی بدتره چرا؟؟؟دور از هردو خانواده که تنها تر میشی

نه عزیزم نگفتم کشور غریبم گفتم یکی از شهرهای غرب کشورم😂😂😂

والا خانواده همسرم بیشتر سوهان روحم هستن،بخدا بیشتر اونا غریبی وتنهاییم رو میزنن تو سرم وبه روم میارن.اگه هم خودم یادم بره هر وقت ببیننم بهم میگن یا یه جوری حرف رو میکشن سمت این.

تا حالا۵۰دفعه گفتن عروسامون همه خودی هستن وفقط تو غریبه ای،با اینکه ازدواجم هم سنتی بود اصلا نمیشناختمشون .

یا دورهمی میگیرن یا مهمونی واینا بخدا تا حالا یه بار نگفتم چرا منو دعوت نمیکنید یا چیزی خودشون میگن همه خودی ها جمع شدیم رفتیم مهمونی یا پارک یا کوه😐😐😐😐

الان اینا نباشن خیلی بهتره.

نه عزیزم نگفتم کشور غریبم گفتم یکی از شهرهای غرب کشورم😂😂😂 والا خانواده همسرم بیشتر سوهان روحم هس ...

ببخشید چشمام کور شده🤣🤣🤣وای

عجب آدمای بی فرهنگی هستن خدا نجاتت بده دختر

ببخشید چشمام کور شده🤣🤣🤣وای عجب آدمای بی فرهنگی هستن خدا نجاتت بده دختر

دور از جون😘😘😘

خیلی اصلا فرهنگ ورفتارشون زمین تا آسمون با ما فرق دارن.

دعا کن همسرم دلش نرم بشه بریم از اینجا