بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
ب شدتتتتت سخته من اگه ازاول میدونستم سختیاشو نمیومدم جای دور،وقتی مامانمینا میرن خونه عموهام دایی هام مادربزرگم من دلم تنگ میشه شدید،وقتی میرن مسافرت دلم تنگ میشه وقتی غذای مورد علاقمو درست میکنن من این سره دنیا نفسم میره🙃وقتی ی مناسبت میشه تولدی عیدی یلدایی چیزی...امسال عید چمم ب در خشک شد ولی بابامینا نیومدن 🥲
ب معنای واقعی سخت ترین کاردنیاست ک ادم نمیتونه عادت کنه
ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
نه شهرخودم دوست دارم ونه اینجارو.عادت که مجبورب تحمل وپذیرش شدم.دلتنگیام ب حدی بود ک شب وروزیادخانوادم و شهرم بودم.سختیاش زیاد.تنهایی هرکاری میکنم.بچه بزرگ کردن.توجمع نبودن.بدون پشتیبان...درکل سخت.تازگیا ارامشم بیشترشده.دخالتا کمترشده.درکل راضی نیستم.دوست دارم جایی باشم ک خانواده همسرمم اونجانباشن.
ینی مادرشوهرم کم نمیزاره از مادرم بهت نزدیک تره هرموقف ببینه ناراحتم همه کارمیکنه براخوشحالیم میبره بیرون برام خرید میکنه برام غذاهایی ک دوس دارمو درست میکنه مناسبتارو دعوتم میکنه البته من هرروز اونجام چون طبقه پایینمونه😅پدرشوهرم قشنگ توسینی برام عیدی آجیل غذا پول میفرسته خیلی هوامو دارن ولی باز جای خانواده خودم اون بوی تنشون برام فرق داره
ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙