2777
2789

سلام کسی هست یه  سوال دارم

یا کسی هست که اطرافیانش افسر راهنمایی رانندگی باشه یا توی پلیس امنیت باشه؟

سوال دارم هیچ کسیم نمی‌شناسم که ازش بپرسم

سوالتون رو بفرمایید 

سلام عزیزم

چند روز پیش برای ما پیامک کشف حجاب اومد که ماشین توقیفه ببرید پارکینگ .همسرمم برد ولی یا قبض نداشتن یا پر بود

ما هم قرار بود بریم مسافرت

الان به نظرتون بریم مسافرت توی جاده دوربین کنترل سرعت 

ثبت میکنه؟

چون شنیدم  دوربین ها کاری ندارن ولی اگه تخلف کنید و افسر جلوی ماشین رو بگیره می‌بره پارکینگ

والا نمی‌دونم کدوم درسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا اخطار برای شما نیامده که در صورت عدم تحویل خودرو به پارکینگ ماشین توقیف می‌گردد . 

شما میتونین مسافرت برین . به این جرم ماشین شما در جاده توقیف نمی‌شه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

سلام عزیزم چند روز پیش برای ما پیامک کشف حجاب اومد که ماشین توقیفه ببرید پارکینگ .همسرمم برد ولی یا ...

میتونین مرکز پلیس راهوار منطقه خودتون زنگ بزنید تا اطلاع دقیق کسب کنین . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

در کل دوربین ماشین رو ثبت میکنه؟ یا فقط پلیس باید بگیره

دوربینها در صورتی که شما سرعتی بیشتر از حد مجاز جاده داشته باشین پلاک شما رو ثبت میکنن . کاری به جریمه‌های شما ندارن . 

پلیس هم با خلاف همون موقع شما کار داره مگر اینکه از طرف مقامات قضائی حکم توقیف  ماشین صادر شده باشه . 

تهرانم عزیزم ممنون که وقت گذاشتید .

خواهش میکنم عزیزم. انشاالله سفر شما به خوشی و سلامتی پایان بپذیره