2777
2789
عنوان

حرف های نامناسب همکار متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3202 بازدید | 102 پست

به نظرم وقتی 

گفت بیا عرق بخوریم شما باید فوری اخم میکردی و میگفتی حد خودتون رو بدونید آقای محترم

باید جدی برخورد کنید نه جیغ بکشید بسیار خشک و رسمی باهاش صحبت کن.

معجزه کن صبر مرا 
شما جدی هستی اون یهو حمله می‌کنه ب سینه هات؟؟ این حرف غیر قابل باور هست عزیزم

مثلا من سرم تو کار خودمه یهو دست زد البته اینکارو یکبار انجام داد ک من فرار کردم اومدم طبقه پایین

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من جیغ زدم و پسش زدم پریدم طبقه پایین پیش یه خانمی دیگه ام نتونستم برم بالا ببین من واقعا سینه ...

ببین همکاره من خیلی ریز خودش و زد به من منم سینی شیرینی رو برداشتم زدم تو سرش دیگه دور و بر من پیداش نشد خیلی راحت

ببین من جیغ زدم و پسش زدم پریدم طبقه پایین پیش یه خانمی دیگه ام نتونستم برم بالا ببین من واقعا سینه ...

بچه ها اروم باشید جبهه نگیرید اسی داره راست میگه ادم شوک میشه نمیدونه باید چیکار کنه ک حق میگه شما جای اون نیستین اسی رو قضاوت نکنید 

اسی تو تهدیدش کن ک اگر یه بار دیگ از حد حدود خودش عبور کرد ب زنش زنگ میزنی و همه چیو میگی یه فحش قشنگم بهش بده

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
فک کنم عقلت کمع یارو رسما مالیدتت تازه میگی فک کنم قصد و غرض داره

خب منم میدونم اینکارو کرده خاک عالم تو سرش بخدا حالم بده قبلا اینجوری نبود جدیدا اینجوری شده

اره تازگی اینطوری شده قبلا اینطوری نبود مثلا میگه قرص میخورم یکساعت بیا باهم باشیم انشالله که متوجه ...

چرا همش میگی حس میکنم حس میکنم پس کی میخوای مطمین شی؟؟این رسما هم دست درازی کرده هم پیشنهاد داده ،پس دیگه چطور بهت بگه؟؟؟که شک شما تبدیل به یقین بشه؟؟؟

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
چرا همش میگی حس میکنم حس میکنم پس کی میخوای مطمین شی؟؟این رسما هم دست درازی کرده هم پیشنهاد داده ،پس ...

خب ببین قبلا حس میکردم من اشتباه میکنم یا اشتباه متوجه میشم اما الان شکم به یقین تبدیل شده و مطمئنم هم داره به من نزدیک میشه هم داره به زنش خیانت میکنه 

چرا همش میگی حس میکنم حس میکنم پس کی میخوای مطمین شی؟؟این رسما هم دست درازی کرده هم پیشنهاد داده ،پس ...

🤣🤣🤣🤣🤣وای منم همینو میگم.ادم یبار شکه میشه دوبار شکه میشع.دفعه سوم میزنه تو گوش طرف.یارو بهش گفت بیا فلانت کنم این هنوز شوکه میشه فقط.خب معلومه اونم فکر میکنه این دلش میخواد

گلم من قبلا تو همچین محیطی  بودم و خانمایی ک خودشونو شل میگیرن مردا باهاشون شوخی میکنن ولی من از لحاظ قیافه و تیپ از همشون سر بودم ولی انقد خشک رفتار میکردم ک حتی ب بعضیشون ک کرم داشتن حتی سلام هم نمیکردم اونام یه بارم طرفم نیومدن...خب خودتو محکم و سرسخت و خشک بگیر ..شل و ول بگیری یا ب شوخیشون بخندی میگن طرف خوشش اومده نخ میده و اینا ...اگه دوربین مداربسته داره ب مسئول اونجا اطلاع بده تا گوششو بپیچونن...این حرفارو این آقا ب هرکی زده بود خون و خونریزی میشد نمیدونم چطور دوباره باهاش همکلام شدی...قبول کن تقصیر خودتونه..وگرنه اصلا نگاش نمیکردی باهاشم حرف نمیزدی...عذر میخوام انقد رک و پوست کنده گفتم

اره تازگی اینطوری شده قبلا اینطوری نبود مثلا میگه قرص میخورم یکساعت بیا باهم باشیم انشالله که متوجه ...

عزیزم خب این کاملا مشخصه که قصدش رابطه جنسی با شماس عموما مردا اونم اگه یکم خودتو در مقابل شوخی هاشون وا بدی احساس میکنن هرکاری دیگه میتونن بکنن باهات

اینکه پیشنهاد عرق خوردن و اومدن خونه داده و هیچ برخورد کاملا جدی و بدی نداشتی باهاش اون فکرکرده تو خودتم بدت نمیاد اگه یه تشر کوچیک زدی و از فرداش همون سلام علیک هم حتی بوده فکرکرده فقط ناز میکنی

از این به بعد حتی شما سلام علیک هم نباید باهاش بکنی و کاملا جدی باشی و با اخم برخورد کنی که یکم حساب کار دستش بیاد

اون الان منتظره یه فرصت هستش تا ببخشید ببخشید حسابتو برسه 

اگه لباسات یه مقدار اندامی هستش سعی کن جلوش لباس بهتری و با پوشش بهتری بپوشی

و اینکه دیدی یه بار دیگه همچین برخوردایی کرد یا حرف اینطوری زد تهدیدش کن به این که به خانومش همه چیز رو میگی

کاملا جدی بهت میگم خیلی مراقب خودت و دخترانگیت باشه من حس خیلی بدی بهم دست داد

اللهم عجل لولیک الفرج❤️