2777
2789
عنوان

من هنوز آبله مرغان نگرفتم

99 بازدید | 16 پست

۱۹سالمه

بده نگیری؟ 

من میترسم،چیکار کنم

وقتی دبستان بودم رفتم پیش چند تا از دوستام ولی نگرفتم

چیکار کنم بگیرم یا کلا نگیری چی میشه،سنت بالا بره بگیری خطر داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاری کن بگیری

حامله شی بگیری خیلی خطر داره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چی کار کنم خب، کسی اطرافمون نیست گرفته باشهبعد من برم بچسبم ماچش کنم تا بگیرم؟چه ربطی به حاملگی داره ...

دور از جون

مادر باردار ابله مرغون بگیره

احتمال کور شدن جنین هست

فصل ابله مرغون الان نیس

اوجش بهاره

اردیبهشت خرداد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

منم تا همین پارسال شرایط تورو داشتم ، من ۱۶ سالمه ، پارسال ابله گرفتم پدرم دراومد ، ببین هر چی سنت بیشتر باشه بگیری بدتره من دوستم ۸ سالکی گرفت خفیف بود من گرفتم پارسال تب ۴۱ کردم ، ۲ هفته بدبختم کرد با اون همه کیست ابدار

...

من ابله مرغون و آنفلوآنزا رو باهم گرفته بودم یعنی از من فقط یه بدن بی جون مونده بود بزور نفس می‌کشیدم از ذرون بیرون پر کامل جوش زده بود ده روز مثل جسد رو تخت بودم 😑😑