2777
2789
عنوان

حرف های نامناسب همکار متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3202 بازدید | 102 پست
نسل شون منقرض نمیشه ماراحت شیم زن ستیزن😐

بخدا یکی میگه خودت خوشت میاد د اخه لامصب من خوشم میومد اینجا میگفتم؟میرفتم ببخشید حالمو میکردم نمیومدم اینجا بگم که برای خودم حرف درست کنم خب یه جاهایی ادم شوکه میشه توان واکنش دادن نداره این که دیگه دست من نیست من ک نمیرم سمتش بگم بیا اقا بیا بریم خونه

اون میگه

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اگه به زنش بگی وحشی تر و قیح تر بشه همون بهتره که تهدیدش کنی و کاملا جدی باشی اصلا باهاش حرف ن ...

خب منم همون سلام خشک و خالی میکنم اون اینکارارو میکنه وگرنه من نمیرم سمتش دستمالیش کنم ک تحریک شه یا هرچی 

اسی چه بی عرضه ای!!  چرا خشتک ش رو به سرش نکشیدی تا حالا!!!

انسان حیوان صفت دیدی؟ اون حیوان صفته این چیزا حالیش نمیشه ناموس نمیدونه چیه شرم و حیا رو دود کرده رفته من زدمش فحشش دادم اما حالیش نیست حتی توهینم بهش کنی حالیش نیست

خب منم همون سلام خشک و خالی میکنم اون اینکارارو میکنه وگرنه من نمیرم سمتش دستمالیش کنم ک تحریک شه یا ...

عزیزم من نگفتم شما کاری کردی که

کلا مردا نیاز به دستمالی ندارن برای ...

یه مرد به خصوص یه ذره مریض هم که باشه با دوتا بگو و بخند و روی خوش نشون دادن فکرمیکنه داری نخ میدی

ذاتشونه

همینه که خدا اینقد ما خانوما رو نهی کرده از ارتباط با نامحرم اما متاسفانه روز به روز جامعه داره این روابط رو پر رنگ تر میکنه و خیانت و کثافت کاری بیشتر و بیشتر

اللهم عجل لولیک الفرج❤️
انسان حیوان صفت دیدی؟ اون حیوان صفته این چیزا حالیش نمیشه ناموس نمیدونه چیه شرم و حیا رو دود کرده رف ...

دو راه بیشتر نداری یا دیگه پات رو اونجا نذاری یا مستقیم بری به ریاست همه چی رو بگی

شرف و احترام و عزت نفس ت خیلی واجب تر از حقوق ت ه

محکم باش

قوی باش و از حق ت دفاع کن

بخدا یکی میگه خودت خوشت میاد د اخه لامصب من خوشم میومد اینجا میگفتم؟میرفتم ببخشید حالمو میکردم نمیوم ...

عزیزم به دل نگیرفضای مجازیه نمیشه به همه اعتمادکرد.شماکاراین آقاروبه سرپرستارتون گزارش بده ..یامسئول تاحساب بیاددستش نشدصداشوضبط کن بگو مزاحمت شده ...نمیشه کارت روعوض کنیدبایداین آقاروادب کنید

نسل شون منقرض نمیشه ماراحت شیم زن ستیزن😐

.

واقعا .

هر اتفاقی بیوفته میگن کرم از خود درختچه نمیکنم مرد متاهل لاشیه وب زنش خیانت کرده 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
. واقعا . هر اتفاقی بیوفته میگن کرم از خود درختچه نمیکنم مرد متاهل لاشیه وب زنش خیانت کرده 

از ماست که بر ماست

زنا اینجوری علیه هم در میان اونوقت ما از مردا توقع رفتار درست داریم

عزیزم به دل نگیرفضای مجازیه نمیشه به همه اعتمادکرد.شماکاراین آقاروبه سرپرستارتون گزارش بده ..یامسئول ...

خودش سرپرسته اما دنبال اینم که کارمو تغییر بدم هرچند پیدا کردنش هزار مشکله.‌‌.. حالا باشه مشکل از من کرمم از درخته منم خوشم میاد از کارش ولی اون اقا خودش نباید بفهمه طرز رفتار با یه خانم چجوریه طرز صحبتش باید چجوری باشه تو محیط کار؟یا احترام اون تعهدی که داده رو نگهداره؟چرا کسی نمیگه بابا شاید خود مرده هیزه و هرز میره و حرومزادگی ذاتشه ببین ادمی که اینجوری باشه جلوش گونی ام بپوشی باز میخواد یه دستی بکشه پس همه چیز و نمیشه گذاشت به حساب کرم درخت شاید مشکل از ریشه اس شاید اون ادم مریض جنسیه

من درکت میکنم آدم شوک میشه ولی ی بار آمادگی داشته باش ضابعش کن من با شوهرم رفتم خرید، شوهرم رفت حا ...

حالا باشه مشکل از من کرمم از درخته منم خوشم میاد از کارش ولی اون اقا خودش نباید بفهمه طرز رفتار با یه خانم چجوریه طرز صحبتش باید چجوری باشه تو محیط کار؟یا احترام اون تعهدی که داده رو نگهداره؟چرا کسی نمیگه بابا شاید خود مرده هیزه و هرز میره و حرومزادگی ذاتشه ببین ادمی که اینجوری باشه جلوش گونی ام بپوشی باز میخواد یه دستی بکشه پس همه چیز و نمیشه گذاشت به حساب کرم درخت شاید مشکل از ریشه اس شاید اون ادم مریض جنسیه