2777
2789
عنوان

حرف های نامناسب همکار متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3202 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راهش برخورد جدی شماست نه فرار کردن و یا سکوت 

باید با جدیت باهاش برخورد کنی و بگی که احترام خودشو نگه داره و حریم شما رو حفظ کنه 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
ببخشید ببخشید ولی کرم از خود درخته  ما مسئول رفتارامون و بازخوردشون هستیم

گفت قضاوت نکنید یعنی چی کرم از خود درخته اون مرد هرزه وعوضیه ب این زنده خدا چه ربطی داره میبینی خودش ناراحته 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
اره تازگی اینطوری شده قبلا اینطوری نبود مثلا میگه قرص میخورم یکساعت بیا باهم باشیم انشالله که متوجه ...

الان جای اینکه دلت واسه اقوام ایشون بسوزه اول باید یه مشت و مال حسابی به شخص شخیص همکارت بدین 

ادبش کنید حتما

به صاب کارتم بگو همچین چیزی اتفاق افتاده

ن عزیزم من متاهل نیستم اما برداشت من از کار هایی که جدیدا میکنه حس میکنم قصد و غرضی در کار باشه شوخ ...

100 درصد دست زد به سینت فردا دیگه ول کنت نیست 

چیز خورد نکنه یهو بیهوش بشی

عزیزم گفتی قضاوت نکنیم ولی خب تنها چیزی ک ب ذهن من رسید اینه ک خودت مقصری وقتی دست زد ب سینت یکی میخ ...

ببین من جیغ زدم و پسش زدم پریدم طبقه پایین پیش یه خانمی دیگه ام نتونستم برم بالا ببین من واقعا سینه های بزرگی ندارم لباس فرم هم تنمه ب مقنعه و هیچ چیز تحریک کننده ای وجود نداره که بخواد اینکارو کنه اما نمیدونم چرا اینجوری میکنه من تو این حالت لال میشم توان واکنشی جز فرار کردن ندارم خدای من شاهده من نمیتونم بزنمش چون شوکه میشم و توان انجام کا از دستم در میره کلا خشک میشم

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

شوهر منم جایی کار میکنه کلی زن دورو و شه. پیاماشونو میبینم خیلی صمیمی هستن. وقتی میاد خونه زنگ میزنه در مورد کار، نمیگه خانم فلانی!میگه زهرا

یا براش روغن میگیرن میارن

یعنی اونم با زنا همین رفتارو داره؟