2777
2789
عنوان

حرف های نامناسب همکار متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3202 بازدید | 102 پست
خب منم میدونم اینکارو کرده خاک عالم تو سرش بخدا حالم بده قبلا اینجوری نبود جدیدا اینجوری شده

من درکت میکنم آدم شوک میشه

ولی ی بار آمادگی داشته باش ضابعش کن

من با شوهرم رفتم خرید، شوهرم رفت حای دیگه لوازم ماشین بگیره

من خرید کردم کارتمو دادم ی دفعه مرده دستمو گرفت محکم کشید من از ترس فقط دستمو کشیدم فرار کردم

نتونستم دادو هوار کنم ترسیدم شوهرم بکشش

هنوز عذاب وجدان دارم

گفت قضاوت نکنید یعنی چی کرم از خود درخته اون مرد هرزه وعوضیه ب این زنده خدا چه ربطی داره میبینی خودش ...

بقران من راضی نیستم اوایل فکر میکردم من اشتباه میکنم الان فهمیدم واقعا طرف داره هرز میپره من تو شرایطی که دست زد بهم از شوک نتونستم کاری کنم کلا بدنم خالی شد فقط تونستم فرار کنم من اگه دوست داشتم اینکارو که نمیومدم اینجا بگم هرچند اینجا کلا جوش اینجوریه که یه طرفه قاضی میرن

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فک نکن بهت گرایش نشون میده جذابیت خاصی داری یا اون با زنش مشکلی داره.فقط دیده شما شل گرفتی .گفتی باهاش ی حالی کنم.ببخشید که رک گفتم.اگه خودتو جم نکنی و جدی برخورد نکنی هم کارتو بزودی از دست میدی هم آبرومو.چون تهش همه میگن زن کرم داسته.این تجربه من از محیط کار.دیگه خود دانی

الان جای اینکه دلت واسه اقوام ایشون بسوزه اول باید یه مشت و مال حسابی به شخص شخیص همکارت بدین  ...

خودش یه جورایی صاحب کاره من چند دفعه تاحالا محکم زدمش اما این چیزا حالیش نیس انگار یارو مسته نمیدونم خل و چله حالیش نمیشه چیزی 

خودش یه جورایی صاحب کاره من چند دفعه تاحالا محکم زدمش اما این چیزا حالیش نیس انگار یارو مسته نمیدونم ...

دیگه باید چیکارت کنه که استعفا بدی 

گدایی کنی بهتره تا از یه همچین شغلی با این محیط کسب درامد کنی

شوهر منم جایی کار میکنه کلی زن دورو و شه. پیاماشونو میبینم خیلی صمیمی هستن. وقتی میاد خونه زنگ میزنه ...

ببین تومحیط کار صمیمیت پیش میاد توی صحبت های عادی اما این رفتار همکار من واقعا نوبره اینجوریشو ندیده بودم 

به نظرم وقتی  گفت بیا عرق بخوریم شما باید فوری اخم میکردی و میگفتی حد خودتون رو بدونید آقای مح ...

من چشم خیره رفتم و رفتم اون سمت سالن گفتم شما خودت زن داری

بچه ها اروم باشید جبهه نگیرید اسی داره راست میگه ادم شوک میشه نمیدونه باید چیکار کنه ک حق میگه شما ج ...

دلم میخواد به زنش بگم اما نمیدونم چجوری خودش میگه زنمو خیلی دوست دارم اما این رفتارهاش ضد نقیضه من از شدت شوک فقط مات موندم از کارش تنها راه من فرار کردن بود اون لحظه مخ من قفل بود کلا بدنم سرد شد