سلام خانوما خوبین؟ یه نظر سنجی ازتون دارم.شما باشین چیکار میکنین؟ ما چند تا دوستیم که باهم یه هیئت مذهبی داریم و ب جز یکی از این خانوما با بقیشون توی هیئت آشنا شدم.اون یکی خانوم ک میگم از خیلی وقت پیش باهم دوستیم و خیلی صمیمی و جوریم.بهش هم اطمینان دارم و خیلی خوش قلبه. ماجرا اینه ک دختر من موقع تولد کم وزن بود و حساس دکتر گفت اجازه نده تا ۴۰ روز کسی بیاد و بره و رفت و آمد نباشه. منم ب این خانوما گفتم ک دکتر اینجوری گفته. اینم بگم ک دوتا از این خانوما چندین ساله ک بچه دار نمیشن. بعد ب این دوستم ک میگم خوش قلبه،گفتم ک دکتر اینجوری گفته،قبول کرد ک گفت حق داری بارداریت سخت بود بعدا میایم خونتون. یکی دیگه از این خانوما به اسم(م) از وفتی ک دخترم بیمارستان بستری بود بخاطر زردی و کم وزنی، هی پیام میداد میگفت کی میای کی مرخص میشی ما بیایم خونتون بچه رو ببینیم.(خودش نی نی دار نمیشه) منم کاملا محترمانه گفتم دکتر اینجوری گفته و بعد از ۴۰ روز دوماه حتما تشریف بیارید قدمتون سر چشم. اونم گفت باشه و تموم شد.ی مدت گذشت این خانوما باهم برای تمیز کردن هیئت ب اونجا رفته بودن.دوست صمیمیم هم اونجا بوده.حرف از من افتاده و اون دوتا خانوم ک بچه دار نمیشن،برگشتن گفتن ک آره ترسید ما واسه بچش دعا ببریم نزاشت ما بریم خونش بچه رو ببینیم و ....دیگه قهریم و خونش نمیریم! گذشت و دوست صمیمیم اینا رو به من گفت و ازم خواست چیزی ب رو نیارم البته ک واسه این ک دوستم خراب نشه هیچوقت ب رو نمیاوردم. بعدا ک دخترم سه ماهه شد دوستم و یکی دیگه از اون خانوما اومدن خونمون اون یکی خانومه همین ک بچمو بغل گرفت با ی لحنی برگشت گفت وای چقدر کوچولووووعه(با یه لحن مسخره و پوزخندی) منم چیزی نگفتم! روز مادر بود ۵ دقیقه نشست و گفت میرم جشن روز مادر و رفت... اینا رو توضیح دادم ک بدونین جریان دوستی ما چجوریه.تنها کسی ک قلبا با منه همدن دوست صمیمی منه! همسرامون هم همشون باهم دوستن. حالا سوالم اینه ک اون خانومه ک میگم بچه دار نمیشه و بهش گفتم ک فعلا اگ میشه تا دو ماهگی رفت و آمد نباشه بخاطر بچه! اون خانومه افطاری گرفته و همه ی دوستا رو دعوت کرده،ما رو هم دعوت کرده، دو دلم واسه این ک برم یا نرم. از یه جهت میگم اگه برم خب ب غرورم بر میخوره ک پشت سرم حرف زدن و حتی بعد از چن ماه نیومدن دیدن دخترم! از ی جهت میگم اگ نرم شاید ناراحت بشه بگه حالا خودش بچه دار شده خودشو میگیره و ... شما باشید چیکار میکنید؟ امیدوارم خوب تونسته باشم منظورمو برسونم🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.