2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد خودشونو دعوت میکنن خونه آدم خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 88 پست

خب هم تو حق داری هم اونا..

اولا که نباید همه ی عید بیان خونتون نهایتش سه روز بمونن

شما هم خانواده داری اونام باید بیان شما بری

اما خب وقت های دیگه بیشتر بیان بمونن 

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینطوری جواب میدی؟ اومدی ی موضوعی رو مطرح کردی بقیه جوابت رو میدن! طرز برخوردت اصلا درست نیست

اگر کسی مثلا منظورت رو اشتباه متوجه شده توضیح بده، اگر جایی از نظرت حق با کسی که جوابت رو داده نیست منطقی پاسخ بده

نه اینطوری با این لحن و ادبیات

خب هم تو حق داری هم اونا.. اولا که نباید همه ی عید بیان خونتون نهایتش سه روز بمونن شما هم خانواده ...

وای خدا رو شکر شما فهمیدی من چی‌میگم دمت گرم بقیه فقط حمله میکنن

چرا اینطوری جواب میدی؟ اومدی ی موضوعی رو مطرح کردی بقیه جوابت رو میدن! طرز برخوردت اصلا درست نیست ا ...

بقیه باید بپرسن وقتی حمله میکنی حمله میبینی چیز عجیبی نیست 

وای من کی گفتم دو ماه  ماه بهمن ماه اسفند دو بار رفتیم هر ماهی سه چهار روز مجبور بودیم بمونیم& ...

همیشه قبل عید برای عیدتون برنامه ریزی کنید و بهشون بگید بعد تعطیلات میتونن بیان 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وای خدا رو شکر شما فهمیدی من چی‌میگم دمت گرم بقیه فقط حمله میکنن

😄

حرفهات یجوری بود که منظورت رو نمی رسوند ...

باید بهتر بیان میکردی

نه تنها شما هیچ کسی نباید کل ایام عید بره خونه ی کسی بمونه عید و بازدیده ..

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

عزیزم یکم یواش تر

کاربرا رو یکی پس از دیگری زخمی کردی

خوب انصاف نیس بری مهمونی ولی از پس دادن فراری باشی

به خانواده همسرت میگفتی چند روز اول کنار مادرم اینام

هفته دوم درخدمتم بفرمایید

بلاخره اونام آدمن درک میکنن

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
همیشه قبل عید برای عیدتون برنامه ریزی کنید و بهشون بگید بعد تعطیلات میتونن بیان 

راستش ما برنامه داشتیم که امسال شهر من باشیم چون دو سال پیش با هم با اونا بودیم ولی خب متاسفانه امسال اونا زودتر گفتن 

چقدر ی سریا نفهمن ، بابا الان عیده همه دوست دارن کنارهمسراشون توی تعطیلات خوش بگذرونن،برن عیدی، نه اینکه یکی تلپ شده خونت و نتونی تکون بخوری ،اه چقدر نفهمید 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
عزیزم یکم یواش تر کاربرا رو یکی پس از دیگری زخمی کردی خوب انصاف نیس بری مهمونی ولی از پس دادن فرار ...

آخه آخر فروردین هم مجبوریم‌بریم دوباره پیششون یعنی شما میگی من این همه مدت تو رفت و آمد باشم؟

خانم میگم عروسی بود اصرار کردن بریم‌ یمونیم چون نمی‌خواستیم بریم در ضمن بله من مادر خودمم نمیاد ۱۰ ر ...

درسته اگه میخوان کل عید رو بمونن که حق با شماست اونا هم باید اعتدال رو رعایت کنن

[QUOTE=333141836]راستش ما برنامه داشتیم که امسال شهر من باشیم چون دو سال پیش با هم با اونا بودیم ولی خب متاسفانه امسا ...[/QUOTE،رودر وایسی نکن عزیزم، بگو میریم سفر بعد اومدن در خدمتیم، حتمن درک میکنن