2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد خودشونو دعوت میکنن خونه آدم خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 88 پست
آخه آخر فروردین هم مجبوریم‌بریم دوباره پیششون یعنی شما میگی من این همه مدت تو رفت و آمد باشم؟

اینکه ۱۰روز بیان بمونن قطعا از بی فکرشون هست

چون بهرحال شما تازه عروسی

اما خب حتما دعوت کن چون احترام بهت میزارن

و اگر از رفتن به خونشون راضی نیستی نرو...

من مادرشوهرم  دوس نداره بریم نمیرم و نمیان تموم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
چقدر ی سریا نفهمن ، بابا الان عیده همه دوست دارن کنارهمسراشون توی تعطیلات خوش بگذرونن،برن عیدی، نه ا ...

هستن متاسفانه نمیدونم اگر واسه خودشون اتفاق میفتادم اینطوری بودن یا نه! آخه پیرارسال اومدن خونمون عید با هم مجبور شدیم بریم شهر من یه جورایی مهمون ناخونده شدن! پارسالم اسباب کشی داشتن دم عید ما مجبور شدیم بریم پسش اونا فکر کن امسالم میخواستن بیان!!! الانم که نیومدن انتظار دارن بریم‌باز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش ما برنامه داشتیم که امسال شهر من باشیم چون دو سال پیش با هم با اونا بودیم ولی خب متاسفانه امسا ...

خب بهتره شوهرت بهشون بگه اگه ناراحت نمیشن چند روز شما رو ببره پیش خانوادتون بعد برگردین و اونا بیان خونتون ‌...شوهرت بگه اگه نریم زشته خانوادش دلخور میشن دعوتمون کردن

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
هستن متاسفانه نمیدونم اگر واسه خودشون اتفاق میفتادم اینطوری بودن یا نه! آخه پیرارسال اومدن خونمون عی ...

دقیقا میفهمم چی میگی بعدشم اونا پدرمادرن شما ۱۰ بار بری اونا یبار باید بیان 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
اینکه ۱۰روز بیان بمونن قطعا از بی فکرشون هست چون بهرحال شما تازه عروسی اما خب حتما دعوت کن چون احت ...

خب ببین ما نمییخواستم تو اسفند بریم عروسی ولی انقد زنگ‌ زدن که یه جورایی مجبور شدیم من مشکلی ندارم با اومدنشون میان ولی خب با عیدد اومدن مشکل دارم

هستن متاسفانه نمیدونم اگر واسه خودشون اتفاق میفتادم اینطوری بودن یا نه! آخه پیرارسال اومدن خونمون عی ...

نه دیگه شما نرو،چون هرچی باشه میگن راهمون نداده خود پاشده اومده...اونا طبق ریم دعوت کردن

طبق برنامه خودت کار کن

برو ب مادرت سر بزن بیا اومدنی تعارفشون کن نهایت ۳_۴روز بیان

دقیقا میفهمم چی میگی بعدشم اونا پدرمادرن شما ۱۰ بار بری اونا یبار باید بیان 

خب منم همینو میگم! معلومه که من بیشتر میرم مادرم الان از آذر نیومده بود ولی من چندباره میام خب طبیعیه دیگه 

خب منم همینو میگم! معلومه که من بیشتر میرم مادرم الان از آذر نیومده بود ولی من چندباره میام خب طبیعی ...

اون دیگه سلیقه ای 

باز خوبه پدر و مادرش مهمان نوازن

برا من اصلا دوست ندارن که بریم خونشون از اول اینجور بودن بجز زمانیکه تازه بچه ام دنیا اومد خونه مادرم بودم الکی جنجال بپا کردن چرا رفته خونه مادرش

آخه آخر فروردین هم مجبوریم‌بریم دوباره پیششون یعنی شما میگی من این همه مدت تو رفت و آمد باشم؟

چاره چیه 

هم دل مامان خودتو بدس آوردی

هم خانواده همسرو

تو عید این مدل بحثا زیاد پیش میاد 

سخت نگیرید

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
خب منم همینو میگم! معلومه که من بیشتر میرم مادرم الان از آذر نیومده بود ولی من چندباره میام خب طبیعی ...

کلا رفت و آمد رومدیریت کن از الان هرجا بری زیاد بمونی توقع دارن بیان‌...

من الان مامانم باهام همسایه ست کم میرم با اینکه مادر خودم

یبار دعوت میکنه منم بعدش دعوت میکنم..

درسته پدر و مادرن ولی خب اونام خسته میشن تفریح نیاز دارن ووو

خوشبختنامه شبیه شما نیست 

فعلا تو داری حرص میخوری عزیزم ازش نه من 

لحن حرف زدنتو ددرست کن که بقیه هم درست راهنماییت بکنن نه درست توضحیح میدی نه جواب بقیه رو با روی خوش میدی

اونوقت تاپیک هم  میزنید

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
مهم نیست بخاطر چی رفتی بالاخره دوبار در ماه چند روز وقتشونو صرف پذیرایی از تو کردن و مهمونشون بودی د ...

خب مگه من اصرار داشتم برم عروسی من نمیخواستم خودشون اصرار کردن بیاید اینجا مام رفتیم قرار نیست کل عید بیان که!!!

فعلا تو داری حرص میخوری عزیزم ازش نه من  لحن حرف زدنتو ددرست کن که بقیه هم درست راهنماییت بکنن ...

خب حرص میخورم که بعضیا چقد بی شعورن  

میگم که مادر شوهرم خوشبختانه شبیه شما نیست