2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد خودشونو دعوت میکنن خونه آدم خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 88 پست
خب حرص میخورم که بعضیا چقد بی شعورن   میگم که مادر شوهرم خوشبختانه شبیه شما نیست

اینم طرز ادب خانوادگیت

چیزی از ما که کم نشده الان با توهینات ادبت به نمایش گذاشتی

بنده خدا همسرت 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اون دیگه سلیقه ای  باز خوبه پدر و مادرش مهمان نوازن برا من اصلا دوست ندارن که بریم خونشون از ...

راستش آره خداییش خیلی مهمان نوازن ولی وابسته هم هستن به پسرشون این بیشتر رو مخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه من اصرار داشتم برم عروسی من نمیخواستم خودشون اصرار کردن بیاید اینجا مام رفتیم قرار نیست کل عی ...

حالا منت نذار میتونستی رد کنی خودتم دلت خواسته رفتی اسلحه نذاشتن رو سرت ک 

اما اگه نمیخوایی کل عید بیان بگو مامانم دعوت کرده ی چند روزی اونجاییم بعدش بیایین قدمتون روی چشم 

اینم طرز ادب خانوادگیت چیزی از ما که کم نشده الان با توهینات ادبت به نمایش گذاشتی بنده خدا همسرت&n ...

من به شما توهینی نکردم به بی شعور کردم‌اگر فکر میکنی هستی پس دیگه حرفی نمی مونه 

راستش ما برنامه داشتیم که امسال شهر من باشیم چون دو سال پیش با هم با اونا بودیم ولی خب متاسفانه امسا ...

حتی اگه زودتر گفتن هم میتونید محترمانه بهشون بگید که برنامه ریزی کردید و قراره برید جایی و میتونید بعد از عید ازشون پذیرایی کنید بالاخره یه جایی باید متوجه بشن که شما هم دوست دارید تو عید برای خودتون باشید اینطوری فکر میکنن که شما مشکلی با این قضیه ندارید

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حالا منت نذار میتونستی رد کنی خودتم دلت خواسته رفتی اسلحه نذاشتن رو سرت ک  اما اگه نمیخوایی کل ...

راستش منت میذارم آخه کدوم عروس احمقی تنهایی میره پیش خانواده شوهرش می مونه که من موندم!!! من حوصله درگیری و ناراحتی بعدشم نداشتم بخاطر همین رفتم 

حتی اگه زودتر گفتن هم میتونید محترمانه بهشون بگید که برنامه ریزی کردید و قراره برید جایی و میتونید ب ...

خب دیگه همسرم گفت ما میریم پیش خانواده من چون دو سال هست عید با شماییم

راستش منت میذارم آخه کدوم عروس احمقی تنهایی میره پیش خانواده شوهرش می مونه که من موندم!!! من حوصله د ...

اوک حالا گذشته تموم شده 

بهشون بگو چند روز مهمون مامانمم بعدش بیاین خوشحال میشم 

خب دیگه همسرم گفت ما میریم پیش خانواده من چون دو سال هست عید با شماییم

ناراحت شدن یا پذیرفتن؟ 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ظاهرا ناراحت شدن چون واقعا قصد داشتن بیان آخه میگن عید دیگه نمیاین شما؟ ما آخر فروردینم باید بریم عر ...

ایرادی نداره اولش برای هردو طرف سخته نه گفتن و نه شنیدن بعدا کم کم عادت میکنن 

نه دیگه گفت کلا خانواده نیان

یعنی خانواده ها نیان ، اما خودش بیاد ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan