2777
2789

دوستان نمیدونن کسایی که تازه ازدواج کردن یا خیلی جوانن الان دیدگاهشون نسبت به بقیه چیه ولی من خودم تو اکن دوران انرژی و توان خوبی داشتم از طرفی خیلی گذشت نسبت به دیگران میکردم ولی الان دیگه توان و حوصله ندارم 

بخصوص برای مهماندری بزور بتونم زندگی خودم را بچرخونم 

حالا براتون تعریف میکنم یه مورد را بگید اگر جای من بودید چه میکردید

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

من شاغلم کلی تا عید بشه برا کار خودن و بعد کارهای روزانه زندگی خسته بودم بحدی که من حتی ارایشگاهم قبل عیدنرفتم حوصله و انگیزه ای هم نداشتم 

تو شهر پدریم یه خونه داریم یک هفته تعطیلات را اومدیم اینجا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دیدم توان مهمونی دادن که ندارم دیروز همه وسایل الویه را خریدم بردم خونه مادرم تا برای افطار الویه اماده کنم چون مادرم هم روزه میگیره کلا هم میشناسمش سختشه جایی دعوتی بره اینجوری گفتم یه شب باهم باشیم

از ۳ ظهرکه رفتم تا نه شب یریز راه رفتم کارا که تموم شد ظرفا را شستم برادر شوهرم زنگ زد بیاد خونمون منم به مادرم و خواهرم که خونش بود گفتم شماهم بیایید اون ور برا عید دیدنی 

رفتم هز برادر شوهرام پذیرایی کردم دیدم پدرو مادر و خواهرم هم اومدن از اوناهم پذیرایی کردم زنگ زده بودن داداشم هم بیاد حقیقت من دیگه انرژیم تموم بود با اینحال اونم اومد همه هم نشستن تا ۳ صبح

هیچی رفتن و من خوابیدم گفتم فردا دیگه جنازم واقعا هم همین بود تا الان حال کاری نداشتم هنوز خونه بهن ریخته بود و من حتی موهامم شونه نکرده بودم دیدم الان دوباره خواهرم و زنداداشم اومدن 

منم حقیقت حتی باهاشون حرف هم نزدم چون واقعا زورم اومد دیگه درسته عیده ولی یکم مراعات هم خوب چیزیه 

هیچی خلاصه قطعا ناراحت شدن اتفاقا مادرن هم از صبح گفته بود امشب بیا خونمون گفته بودم باشه ولی بعد زنگ زدم دیگه حوصله ندارم و نمیام 

میفهممت

منم مثل خودتم

اونام لابد با خودشون گفتن یک هفته اینجایی،بیان پیشت،بعدش برمیگردی محل اصلی سکونتت....

ولی بهتر بود یکی دو ساعت قبل خبر میدادن

یا اونا دعوت میکردن چون دیروز اومده بودن خونتون...

به هر حال عیبی نداره

خودت رو ناراحت نکن...

میگم کمخونی یا افسردگی نداری؟

همیشه مثل من از جمع و آدما فراری بودی؟

درونگرایی؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
میفهممت منم مثل خودتم اونام لابد با خودشون گفتن یک هفته اینجایی،بیان پیشت،بعدش برمیگردی محل اصلی س ...

نه گلم مشکل اینه اتفاقا بعید نیست من برگردم زنگ بزنن بگن برا عید میایبم شهرتون مسافرت

از این که در همچین موقعیت هایی قرار بگیرم

خیلی بدم میاد

میرنجم

چون دوس دارم توی حال خودم باشم...

بقیه ولی نمیفهمن...

باااید از قبل به من خبر بدن وگرنه بدخلق میشم😅😅

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️