2777
2789
عنوان

لطفا بیایین کمی از بی حوصلگیهام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 35 پست
میفهممت منم مثل خودتم اونام لابد با خودشون گفتن یک هفته اینجایی،بیان پیشت،بعدش برمیگردی محل اصلی س ...

کم خونی دارم و اتفاقا فکر میکنم افسزدگی هم گرفتم ولی واقعا توان بدنی هم ندارم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خب؟👍🏻🦋

میگم شما بودید چ میکردی ایا مثل من بودی کلا دیگه محل ندی واقعا حوصله نداشتم بعدم من و شوهرم هردو مراعات حال بقیه میکنیم حتی بگن هم بسختی میریم جایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه گلم مشکل اینه اتفاقا بعید نیست من برگردم زنگ بزنن بگن برا عید میایبم شهرتون مسافرت

اوایل رو دادی؟

خوش برخورد بودی و باعث شدی فکر کنن تا آخر همینه؟

من چون خودمو میشناختم از اول جوری رفتار کردم که کم بیان و لااقل یک روز یا چند ساعت قبل خبر بدن...

و این که برای موندن خونه ی من اونم چند روز فقط پدر و مادرم موردی نداره

بقیه رو ،رو نمیدم....خودمم نمیرم خونشون بمونم...

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
از این که در همچین موقعیت هایی قرار بگیرم خیلی بدم میاد میرنجم چون دوس دارم توی حال خودم باشم... ...

اره حالا من خبر هم میدادن واقعا خسته بودم 

کم خونی دارم و اتفاقا فکر میکنم افسزدگی هم گرفتم ولی واقعا توان بدنی هم ندارم 

منم هر سه رو دارم

افسردگی،ضعف جسمانی،کمخونی

اینا برای از پا در آوردن یک انسان کافیه

شاغل هم هستی

دیگه جون و روحیه ای نمونده برات

بهشون اهمیت نده

تو پذیراییت رو کردی

تموم شد رفت

باید رعایت کنن

نون و آبت که دستشون نیست،برن هرفکری میخان بکنن

خواهرت که خودیه و به دل نمیگیره

زنداداشت هم باید درک کنه،جزوی از خانواده شده،احتمالا خواهرت یه چی بهش بگه اونم ناراحت نمیشه...

👍🏻🦋🌻🌿

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
اوایل رو دادی؟ خوش برخورد بودی و باعث شدی فکر کنن تا آخر همینه؟ من چون خودمو میشناختم از اول جوری ...

دقیقا چ خوب تشخیص دادی من تا حالا کسی را ترحوندم گفتم تو جوانی همیشه فکر حال بقیه بودم یا مثلا همین زنداداشم میاد شهر ما خانواده خودش هم اونجان ولی برا خواب هم شده میاد خونه ما میگه راحتترم شاید ته دلم اینکارو کردم کلا اونجا هم نیان چون ماشالله همشم بیکارن و به مسافرت حالا درسته دیگه خواهر شوهرا الان کاری به عروس ندارن ولی دیگه نباید برعکس بشه که عروس بخواد همیشه کنار اونا باشه خودت میدونی یکی از مشکل عروسا همینه رو بدن خانواده شوهر ولشون نمیکنن

میگم شما بودید چ میکردی ایا مثل من بودی کلا دیگه محل ندی واقعا حوصله نداشتم بعدم من و شوهرم هردو مرا ...

شما درونگرایید و با جمع و شلوغی و رفت و آمد حال نمیکنین

اینجوری راحتید

منو همسرم هم همینطوریم

ولی از اول به بقیه فهموندیم با حرف و آروم

که خیلی دور و بر ما نیاید

ماهم نمیریم

تو هم از امسال با نرفتن و دعوت نکردن عادتشون بده

منم هر سه رو دارم افسردگی،ضعف جسمانی،کمخونی اینا برای از پا در آوردن یک انسان کافیه شاغل هم هستی ...

تازه دیشب خواهرم میگفت داداش و زندادش خونتون بخوابن گفتم نه 

واقعا نمیفهمه کلی ۹باید مراقبت بکنی اون که خواهرم تیست حامله هم هست یهو کم و زیاد بشه نارتحت بشه مگه وظیفه منه ازشون نگهداری کنن 

گفتم اگر خونه بابا جا ندارید خودت بخواب اون سخته

اره حالا من خبر هم میدادن واقعا خسته بودم 

نباید امروز میومدن

دیگه دیروز اومده بودن...

تو برای استراحت و تفریح اومدی این خونه،نه پذیرایی و کار کردن...

من به تو حق میدم

نمیگم اونام قصد آزار تورو داشتنا،نه

ولی به چیزی فکر نکن👍🏻💜😎

دقیقا چ خوب تشخیص دادی من تا حالا کسی را ترحوندم گفتم تو جوانی همیشه فکر حال بقیه بودم یا مثلا همین ...

آره کاملا درسته میفهمم😅😅😁🦋🌻🌿👍🏻💜

نباید امروز میومدن دیگه دیروز اومده بودن... تو برای استراحت و تفریح اومدی این خونه،نه پذیرایی و کا ...

اره خدایی کلا ادم ازار نیستن ولی خب داداش من چند ساله ازرواج کرده هنوز بچه نداره من بچم یسال دیگه باید بره دانشگاه تاب و توان اونا را که ندارم خسته میشم بخدا همین دوتا بچه را دست تنها تو شهر غریب با وجود کار بزدگ کردم یکی نبود یبار باری از رو دوشم برداره الان بریدم

شما درونگرایید و با جمع و شلوغی و رفت و آمد حال نمیکنین اینجوری راحتید منو همسرم هم همینطوریم ولی ...

اره چون واقعا زندادشم ادمیه که همیشه دست به سیاه و سفید نزده با حاملگی و بچه دارشدن دیگه نباید خونه کسی بره چون کلی کار داره بقیه که نمیتونن 

تازه دیشب خواهرم میگفت داداش و زندادش خونتون بخوابن گفتم نه  واقعا نمیفهمه کلی ۹باید مراقبت بک ...

قدرت نه گفتن خیلی مهمه

خوب از پسش بر اومدی

رو نده

با همین فرمان برو جلو

خودشون پراکنده میشن

و یکیو پیدا میکنن که آوار شن روی سرش😅😅😅

در کل تو هیچ خطایی نکردی،ناراحتی هم نداره،بشن هم مشکل خودشونه

اگر تو دعوت کردی و منت گذاشتی یا دلخوری بوجود آوردی آره

ولی این که خودشون با زور بخان بیان خونت و بخورن بخوابن نه،نمیشه

پس بیخیااااال🦋😁🌻🌿👍🏻💜😅😎🌹❤️🌹❤️

قدرت نه گفتن خیلی مهمه خوب از پسش بر اومدی رو نده با همین فرمان برو جلو خودشون پراکنده میشن و ی ...

حالا خدایی پررو نیستن ولی درک ندارن که من همسنشوت نیستم و شرهیط خیلی یختی دارم حتی مادرم هم متوجه نیست چون همیشه تو خونه تنهان فکر میکن عید باید همش به برو بیا باشن من هر روز سرکار میرم با ۱۰۰ نفر سرو کله میزنم بخدا ظرفیتم پره

تقصیر مادرم هم هست 

اره خدایی کلا ادم ازار نیستن ولی خب داداش من چند ساله ازرواج کرده هنوز بچه نداره من بچم یسال دیگه با ...

آخی عزیزم فدات بشم

خدا حفظشون کنه

خدا بهت توان و قدرت بده

روی زندگیت متمرکز باش

به افکار بقیه هم بها نده

باید مراعات کنن...زندگی هم به اندازه ی کافی سخت شده،جامعه و تورم و غیره💜👍🏻🌿🌻