2777
2789

چیکار کنم نیان سمتم

فقط از ۳ نفر خوشم میاد باهم صمیمین

به نظرتون چجوری برم تو جمع شون که نگن اضافه س؟

من کلا همیشه تو دوست پیدا گرون مشکل داشتم

اولش همه میان سمتم من نمیرم بقیه فکرمیکنن خودمو میگیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اتفاقا هر چی از اونها فاصله بگیری و بر درست تمرکز کنی خیلی بهتره.

نه این که دوستای خوب داشته باشم برام مهم تر از درسه

رشتم اونجور آینده دار نیست بخوام تمرکزم و بزارم رو درسش

یه لحظه حس کردم خودم این پیامو نوشتم :)

منم دوتا دوست پیدا کرده بودم انقد سمی و مزخرفن ،اگرم بخام قطع ارتباط کنم دیگه کسی نمیمونه باهاش باشم دیگه تصمیم گرفتم دلمو بزنم به دریا و مثل خودشون رفتار کنم

اینجوری رفتار کنیم میشه گرفتن خود ،بعد اگه بریم تو هر جمعی نمیگن کَنه و اضافس؟؟

میگه از دوستای دانشگاه بدش میاد و پیششون نمیره ، خب این یعنی چی؟ یعنی اونارو مناسب خودش نمیدونه بخواد که باهاشون در ارتباط باشه

میگه از دوستای دانشگاه بدش میاد و پیششون نمیره ، خب این یعنی چی؟ یعنی اونارو مناسب خودش نمیدونه بخوا ...

نه اشتباه متوجه شدی

من خودم از کسی بدم بیاد تو دانشگاه ینی هول پسره و فقط توجه پسرارو میخاد و پیک میه یا اینکه دخترارو تخریب میکنه و اعتماد بنفست صفر میشه ،بعضیاهم ک کلا وایب هم نیستن اهل دود و دمن

من دوستام سمی نبودن خودم وابستشون شده بودم و اونا خودشون دوست صمیمی داشتن و نمیشد که هی من بهشون بچسبم..

منم برای این که آسیب نبینم اول مرخصی گرفتم و بعدش کلا از آزاد انصراف دادم میخوام برم پیام نور 🥲😂

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

نه اشتباه متوجه شدی من خودم از کسی بدم بیاد تو دانشگاه ینی هول پسره و فقط توجه پسرارو میخاد و پیک می ...

عزیزم میگه از همه بدش میاد ادم از یکی دو نفر ! نه همه بجز ۳ نفر

هی صفحه سفید میشه نمیتونم جواب بدم😭😭

اشکالی نداره ، برو پیششون بشین یبار اگه رفتارشون خوب بود دیگه دوستین اگ خوششون بیاد دفعه بعد صدات میزنن میگن بیا، بعد دعوتتم میکنن بیرون

اگرم نگفتن دیگه نرو