2777
2789
عنوان

لطفا بیایین کمی از بی حوصلگیهام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 35 پست
اره چون واقعا زندادشم ادمیه که همیشه دست به سیاه و سفید نزده با حاملگی و بچه دارشدن دیگه نباید خونه ...

یاد جاریم افتادم

آی آدما یاری کنین تا من شوهرداری کنم😐

نمیشه که

تو هم اون روزا رو تنها پشت سر گذاشتی

تو کارهاتو کردی

حالا کوچکترا باید کار کنن   

تا یه جایی آدم باید دعوت کنه ،بعد دیگه فامیلها باید خجالت بکشن😄😄😄😅😁😅😁😅😉

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
حالا خدایی پررو نیستن ولی درک ندارن که من همسنشوت نیستم و شرهیط خیلی یختی دارم حتی مادرم هم متوجه نی ...

میفهممت

همون منظور منم درک نداشتنشونه...

اشکال نداره

خودشون چند سال دیگه میفهمن که ای داد،این بنده خدا حق داشتا....

به چیزی فکر نکن🌻🌿🌹❤️🦋

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میفهممت همون منظور منم درک نداشتنشونه... اشکال نداره خودشون چند سال دیگه میفهمن که ای داد،این بند ...

اره دقیقا فکر بچشون ۱۸ سالش بشه اصلا شاخ درمیارن چ جوری ما با ادمایی که ۱۰-- ۱۵  سال کوچکتر از خودمون بودن اصلا چطور رفت و امد میکردیم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اره دقیقا فکر بچشون ۱۸ سالش بشه اصلا شاخ درمیارن چ جوری ما با ادمایی که ۱۰-- ۱۵  سال کوچکتر از ...

همینطوره

😅😅😅🌹❤️

چقد سخت تو که شاغلی یه دوروز عید میخواستی استراحت کنی نشد.  

حالا گلم منم کار خاصی براشون نکردم ناراحتیم از اینه تا ساعت ۳ شب قبل خونه ما بودن قرار بودشب من برم خونه بابام دیگه اومدنشوت ساعت ۳ بعد از ظهر چی بودباید فکر کنن شاید امادگی ندارم یا خستم هنوز واقعا میخواستم بخوابم

بعدم اینجور که شدمن شب خونه بابام نرفتم دیگه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏