2777
2789
عنوان

بچها تا کی وقت دارم سقط کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 72 پست
چراا ؟  ببین اگه روزی خواستی این کار رو کنی  حتماا حتماا ازش تعهد بگیر ک اگه بعدا بچه دا ...

اره بهش گفتم اگه سقط کنم از تعهد میخوام چون فردا روز باردار نشم خانوادت نیان بگن مشکل ازتوعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی الان که هفته بارداریم پایینه گناهه؟وای خدایا من چیکارکنم

اره عزیزم فرقی نداره در هر صورت سقط گناه هست نطفه تشکیل شده عزیزم تو رو خدا بچه سالمت رو سقط نکن

بچه م سندرم داشت مرده بدنیا میومد حتی اگر نگهش میداشتم دکترا گفتن باید سقط کنی بخاطر سلامت خودم

ببین هنوز که هنوزه وقتی یادش میفتم اشکام بند نمیاد دلم میترکه از غصه از دستش دادم داغش ابدی شد تو دلم تازه بچه دومم بود

این کارو نکن نگهش دار میشه برکت زندگیت

هر چه از دوست رسد نیکوست...

نکنی بهتره اصلا حس بدیه این کار فک کن چه کوچیکه چه بزرگه فرقی نداره الان تو وجود تو داره رشد میکنه و یک انسان میشه که تورو مادرش صدا میزنه و پدرش رو بابا 

هر کاری از دستت بر میاد انجام بده پشیمون کن از این کار

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

درهرصورت، قتل، گناه هم هست

انگاربچه چندساله خودت بکشی،توانش داری؟

بایک مشاورمشورت کنیدباهمسرتون صحبت کنه، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

اسی یه مستندی دیدم اسمش یادم نیست

در مورد یه بازیگر فیلمای پ و ر ن بود

خانومه میگفت از خونه فرار کرده بود و یکی بهش ت ج ا و ز می کنه

و باردار میشه

میگفت رفتم سقط کردم تو بی هوشی فقط صدای فریاد بچمو می‌شنیدم که ازم میخواست نکشمش دنبالش میدوم تا بگیرمش ولی اون بچه هر لحظه ازم دورتر میشد

میگفت بعدش تا مرز دیوانگی رفتم 

ببین یه زن آمریکایی و داغون بود ولی عذاب وجدان کشتن بچه ای با ت ج ا و ز باردار شده بود داشت می کشتش

اره بهش گفتم اگه سقط کنم از تعهد میخوام چون فردا روز باردار نشم خانوادت نیان بگن مشکل ازتوعه

ولی ننداز اون بچه رو 😔 سقط خیلی سنگینه ، درد اوره و از اون بدتر من کسی رو ندیدم بعد سقط راحت زندگی کنه ، گناهش خیلی سنگینه 😔

حتما با همسرت با خانواده هاتون صحبت کن 

راهی براش پیدا کن 

ما ۵ تا بچه ایم مادرم ششمی رو که بچه بعد از من بود وقتی حامله میشه متوجه نمیشه؛دیگه تا بفهمه و اقدام کنه بچه ۴ ماهه میشه متاسفانه تحت تاثیر بقیه که شیش تا بچه میخوای چیکار و بنداز و فلان و این حرفا جنین ۴ ماه رو با دستگاه ساکشن سقط میکنه و الان ۳۲ سال از اون ماجرا میگذره و روزی نیست مادر من خودشو لعنت نکنه و زندگیمون به طور کل ورقش برگشت حتی ما ۵ تا بچه دیگه سختیایی تو زندگیمون کشیدیم که خدا میدونه چقدر زجر کشیدیم،هرکدوم به نحوی اونطوری که باید خوشبخت نشدیم،اینو گفتم بدونی سقط خانواده و زندگی رو میپاچونه و هرگز از یادت نخواهد رفت و به شدت پاخوری داره،اگه میتونی پست منو به شوهرت نشون بده بفهمه بعد از سقط زندگی راحتی نخواهد داشت شاید کوتاه اومد

بلندترین فریاد من سکوت من است...

۸ هفته که میگن قلب بچه ضربان داره!!!! 

من دخترم ۶ هفته قلب داشت صداش رو شنیدم! 

الان شاید بچه ی توی دلت قلب داشته باشه

هم شما هم شوهرت اگر نمی خواستید باید از وسایل پیشگیری استفاده می کردید.

بچه ی دومم خود به خود سقط شد از یه زایمان سخت تر بود و بعدش دیگه باردار نشدم.

سقط خیلی صدمات داره

بچه ی اولمم شوهرم می گفت اصلا نمی خوام ولی الان جونش،میره براش 

عزیزم ناخاسته ها عزیزکرده میشن من بهت قول صد درصد میدم همسرت چشمش به بچه ش بیفته خدا چنان مهرشو به دلشو میندازه که میشه نفسش  من اینو طبق تجربم میگم      تو توکل کن به خدا بگو خدایا بخاطر رضای تو نگهش میدارم توام کارمو آسون کن   مطمعن باش جوابشو میبینی  

اشباه تایپی بود منظورم این بود شوهرم نمیخواد بچرو میگه بنداز.کیبورد خودش تایپ کرده

یه چیزی بهت میگم بعدش خودت تصمیم بگیر

همسایه ما دوتا دختر داشت سومی رو که باردار شد شوهرش اصرار داشت بچه رو بندازه ولی هرکاری کرد زنش راضی نشد گفت من حاضر نیستم قاتل بچه خودم بشم

مرده میگفت گناهش گردن من ولی خانومه بچه رو نگه داشت

چند ماه بعدش در کمال ناباوری با صاحب خونش دعواشون شد زد پیرمرد صاحب خونه رو کشت

نزدیک چهارپنج سال زندان بود مادرش فوت شد خانومش جدا شد ازش

مجبور شدن خونه پدرشون رو بفروشن دیه بدن

هنوزم معلوم نیست چه چیزی در انتظارش باشه