2777
2789
عنوان

بچها تا کی وقت دارم سقط کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یه دکتر مشورت کن 

خودت هیچ کاری نکن 

البته قبلش بهتره با روانشناس صحبت کنی که مطمئن بشی از تصمیمت .

من خیلیا رو دیدم بعد از سقط پشیمون شدن و مدتها درگیر افسردگی بودن . برای سقط دیر نمیشه . قبلش خوب مشورت کن و فکر کن. 

من بارداری قبلیم بچم سالم نبود و مجبور شدم بندازمش ولی افسردگی بعدش نمیدونی چه پدری از من دراورد . همش خواب میدیدم بچم داره دنبالم میگرده .

تا ۱۲هفته ولی بهترین وقتش ۸تا ۹هفته اس

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بخدا قسم اصلا من دلم نمیخواد بندازم اما چیکارکنم شوهرم راضی نمیشه

باهم صحبت کنید. دلیلش چیه نمبخواد؟

زندگیتون با هم موردی داره یا مشکل مالی دارین یا  .... .

اگر مشکل مالی هست قشنگ صحبت کن ببین میتونی درستش کنید یا نه واقعا حضور بچه براتون شرایط رو سختتر میکنه . اگر قانع شدی که حق با شوهرته بعد حتما برو پیش دکتر.

وگرنه سر ترس الکی بچه رو سقط نکن.

اگرم سقط کردی مراقب باش بدون برنامه ریزی دیگه باردار نشی.

هرچی بزرگتر بشه سختتره سقطش.

نكن اين كارو پشيمون ميشي

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

من اون بچه ای بودم که مامانم میخواست سقط کنه...

۳۳ سال گذشته همین چند روز پیش شب عید من رفتم چراغ خونشو روشن کردم هفت سین چیدم میوه خریدم بساط عید اماده کردم براش . ۷تا بچه دیگش هیچکدوم براشون مهم نبود

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

عزیزم اینکارونکن شوهرت هرچی میخاد بگه ب حرفش گوش نده اون دنیا بچه یقتو میگیره باید جواب پس بدی برنامه زندگی پس از زندگی ندیدی برو ببین ب شوهرتم بگو بره ببینه شاید اینو سقط کنی خدا دیگ بهت بچه نده

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.