2777
2789
عنوان

بچها تا کی وقت دارم سقط کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 72 پست

سقط نکن گناهه شوهرتم وقتی بچه رو ببینه نظر عوض مطمئن باش با سقط این بچه زندگیت خراب میشه

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

اون بنده خدا گفت قرص بنداز من ننداختم گفتم با یه بار نمیشه که من همیشه ترس داشتم بچه دار نشم...

ببین برو سونو بده و با دکتر مشورت کن

اگر گروه خونی منفی باشه یا با شوهرت متفاوت باید بعدش آمپول بزنی 

و اگر بقایا بمونه رحم عفونت می کنه

ببین شوهر من ۸ سال بچه نمی خواست چون مادرش توی جوونی فوت کرد می گفت ته وجود هر انسان مرگه 

یا اون شاهده مرگ منه یا ...

خیلی روش،کار کردم 

فقط بدون سقط بچه الکی نیست 

اگر شوهرت نمی خواست می رفت کاراساسی می کرد 

به نظرم باید روی ذهنش کار کنی 

روانشناس یا هرچیزی 

شوهر دوستم از اول ازدواج گفته بود نمی خوام رفته بود لوله هاش رو مطب خصوصی بسته بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی عزیزم خداحفظش کنه اینجوری میگی دلم برای بچم غش میره.خدا بگم شوهرمو چیکارنکنه نمیذاره لذت این دو ...

خدا جوجه تو دلیت رو برات حفظ کنه

بدونی چقدر بچه های خداخواسته شیرینی

اصلا به زندگی صفا میدن

دیشب فیلمای بچگیش رو آورده بود با پدرش میدیدن

پدرش از خنده غش کرده بود🤣

اینقدر باهم خندیدن و مسخره بازی در آوردن تا سحر

اصلا نفهمیدن کی صبح شد

بعد از نماز دوتایی غش کردن خوابیدن

وایی عزیزم خداحفظش کنه اینجوری میگی دلم برای بچم غش میره.خدا بگم شوهرمو چیکارنکنه نمیذاره لذت این دو ...

من یک سقط ناخواسته داشتم، خدانخواست بمونه، الان نزدیک ۱۰ماه گذشته، هنوزبهش فکرمیکنم، میگم اکربودالان چندماهش بود، اگربود الان دنیا آمده بود و...حالامن خودم نخواسته بودم، سقط بشه، به شدت روی خودم وپسرم اثرمنفی داشت، البته من قبول کردم مصلحت خدابراین بوده، تابعدا بهترین وبرترین بنده اش بهم عنایت کنه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بخدا قسم اصلا من دلم نمیخواد بندازم اما چیکارکنم شوهرم راضی نمیشه

خودت اگه نخوای هیچ کسی نمتونه صدمه ای به اون بچه بزنه 

مگه اسباب بازیه که نگهش دادم یا بندازم 😑😑😐

داری درمورد جان آدم حرف میزنی !

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

خدا جوجه تو دلیت رو برات حفظ کنه بدونی چقدر بچه های خداخواسته شیرینی اصلا به زندگی صفا میدن ...

عزیییییزم...من خودم خداخواسته بودم مادرم همیشه میگه تو از همه بچهام برام شیرین تری بیشترازهمشون به دردم خوردی

ببین یه مثالی میزنم خودت رو بذار جاش 

چون معلمم عادت دارم با مثال توضیح بدم😄

فکر کن شوهرت با سرعت ۲۰۰ تا رانندگی می کنه میزنه به یه نفری مجروح میشه بعد بهت میگه ببین بیا اینو نبریم بیمارستان ببر خاک بریز روش جونش رو بگیر ، چون من نمی تونم ببرمش بیمارستان درگیر بشم و ...

دقیقا حال الانت 

خودش می دونسته ته رابطه ممکنه که به بچه ختم بشه حالا که بچه دار شده گردن نمی گیره میگه بیا برو قرص بگیر بچه ی توی دلت رو از بین ببر 

اسیب جسمی و روحیش مال شماست

ببین یه مثالی میزنم خودت رو بذار جاش  چون معلمم عادت دارم با مثال توضیح بدم😄 فکر کن شوهرت ...

اخه بدبختیه من اینه شوهرم بهم گفت قرص بنداز من ننداختم گفتم بفهمه باردارم نمیگه که بنداز چون ادم مذهبیه.اما الان میبینم هیچ جوره راضی نمیشه چه غلطی بود کردم کاش قرص مینداختم اصلا فکرشو نمیکردم با یه بار بخواد بگیره ای خدا کاش من بمیرم

اخه بدبختیه من اینه شوهرم بهم گفت قرص بنداز من ننداختم گفتم بفهمه باردارم نمیگه که بنداز چون ادم مذه ...

بهش بگو شک نکن که راضی میشه 

فقط کوتاه نیا 

من به شوهرم گفتم اون بچه یه تیکه از وجود تو توی بدن منه پس چون دوستت دارم اون رو هم نگه می دارم