2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه تلفنی ام؟

اره بعضیاشون میگن بیا فلان دارو رو ببر

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘
باشه مرسی

نه نکنی این کارو ها مگه آدمه🤦🏻‍♀️اصلا پرنده غده ی عرق نداره که عرق کنه

اگه همراهش علائم دیگه هم داره مثل ابریزش بینی و عطسه که احتمالا سرما خورده

ببرید دامپزشک داروی سرماخوردگی مینویسن که مشترک با انسانه اما دوز و ایناش رو دامپزشک باید بگه

ممکنه گرد و غبار یا شوره ی پر یا پودر غذاش رفته باشه تو مجاری تنفسیش که محیط مرطوب باشه خارج میشه، همون بخوری که گفتید

یا ببریدش حموم بخار، فقط نه زمانش زیاد باشه نه بخارش جوری که خودمون میریم

یا یه ظرف آب یا کتری بذارید رو اجاق گاز محیط خونه مرطوب بشه

برای اینکه خالی بشه به هیچ وجه دستمال و اسپری و... استفاده نکنید فقط، جسم خارجی نباید وارد بینی پرنده بشه

احتمال سنگ بینی هم وجود داره که یه بیماری جدیه، اگه با مرطوب کردن محیط بهتر نشد سرما هم نخورده بود احتمالا همونه

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو
نه نکنی این کارو ها مگه آدمه🤦🏻‍♀️اصلا پرنده غده ی عرق نداره که عرق کنه اگه همراهش علائم دیگه هم د ...

رفته زیر پتو 

اره بخور دادمش چن روز پیشم سرما خورده بود بخور دادم و یک چهارم قرص استامینوفن تو اب حل کردم که هم یه قطرشو فقد خورد خیلی زود سرحال شد 

باشه مرسی عزیزم از راهنماییت