2777
2789
عنوان

می‌خوام پسرمو یک سال دیرتر بفرستم مدرسه، امسال باید بره پیش دو...

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 41 پست
ن بابا باور نکن فکن خاهر من متولد77 هس وقتی ک خاست بره پیش دبستانی پدرم گفت امسال نره سال بعد ب ...

دختر خالم بخاطر مسایل مادر پدرش یک سال الکی نتونست بره مدرسه و کسی پیگیر نشد   سال ۹۸باید می‌رفت کلاس اول

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص اعصاب میخوره احساس میکنم آمادگی نداره

میتونی 

ولی خودت برو بپرس ب مشکل نخوری 

منم تاپیک زدم بخاطر همین 

یه کارشناس و مشاور کودک تو اینستا گفت نیمه اولی رو سعی کنید نفرستید 

البته استثنا هم هست شاید یه بچه همین بچه من ب سه زبان دنیا مسلط باشه یکی مثل بچه من حرف زدنش مشکل داره کمبود واژه 

من ک تا بشه می‌ذارم پیش یک 

میتونی  ولی خودت برو بپرس ب مشکل نخوری  منم تاپیک زدم بخاطر همین  یه کارشناس و مشا ...

بچه من خیلی خوب حرف میزنه اما خب مشکل ما چیز دیگست عدم توجه و تمرکز داره تازه داره یکم درست میشه اجتماعی میشه احساس میکنم بره مدرسه چیزی یاد نمیگیره . اون یکم پیشرفتی که کرده هم هیچ و پوچ بشه

💫
بچه من خیلی خوب حرف میزنه اما خب مشکل ما چیز دیگست عدم توجه و تمرکز داره تازه داره یکم درست میشه اجت ...

دارو امگاسه داده،؟ 

من پسرمو دکتر بردم بخاطر تاخیر کلام 

عدم توجه هم مشخصه داره چون تاخیر کرده گفتارش 

دارو رسپریدون داده با شربت پیر استام وشربت ژل رویال و امگا

یکیش برای تنظیم خوابه،درست؟ب منم دا،ده ندادم بهش

فقط امگا سه دادم 

بهتر نشده؟ 

خیلی می‌خوام امسال بجای پیش دو بفرستم پیش یک 

میترسم پشیمون بشم 

😢