2777
2789
عنوان

می‌خوام پسرمو یک سال دیرتر بفرستم مدرسه، امسال باید بره پیش دو...

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 41 پست
بنظرتون بفرستم پیش یک؟  سال بعد دو،؟  ۲۶شهریوره پسرم  دقیقا خیلی روی اعتماد بنفس ع ...

زمانی که خواستن منو بفرستن مدرسه گفتن فرض میکنیم که

دوماه دیرتر به دنیا اومده و متولد نیمه دومه برا همین یه سال

بعدش رفتم خوب بود برای دوری از خانواده هیچ مشکلی نداشتم

جثه نسبتا درشتی داشتم و کمتر اذیت میشدم و قلدری نمیکردن برام و راحت‌تر ارتباط میگرفتم و از دنیای خیالبافی و 

فانتزی کودکانه هم فاصله گرفته بودم ولی سال‌های بعد فکر 

میکردن یه سال تجدید شدم و دوباره خوندم مجبور بودم توضیح بدم

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
اره.  حتماپیش یک رو بره.   من پسرم اول مهره میتونست بره پیش دو.  ولیوافعاامادکیشو ند ...

بازم خداروشکر 

متولد چ ماهی پسرتون؟ 

بعد تعطیلات میرم پیش یک ثبت‌نام میکنم 

نگفتن چرا میخوای یک باشه،؟ نخواستن منصرفتون کنن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتار و رفتاری جلو بود ک می‌فرستادم  هرکسی فرق داره  من خودم نیمه دومی بودم اکثر بچه ها ...

نه نگران نباش ضربه نمیخوره.  اونطوری زودبفرستی بیشتر ضربه میخوره.  من هم از مشاور کودک پرسیدم هم از کار درمان پسرم هردوتا نظرشون این بود یکسال صبر کنم عجله نکنم برا مدرسهبردنش.  الان واقعا راضیم

مراجع کیا هستن؟ خیلی انجام دادن 

ن بابا باور نکن

فکن خاهر من متولد77 هس

وقتی ک خاست بره پیش دبستانی پدرم گفت امسال نره سال بعد بره 

خود مدرسه بهداشت اینا اصلا اجازه ندادن کلی پیغام پسغام ک پدرم مجبور شد خاهرمو ببره ثبت نام کنه

اگه اینطور باشه ک شما میگی دیگه هرکی هروقت دوس داشت ک  کلا قانونش زیرسوال میرفت

هرچیزی ی قانونی داره عزیزم

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

بازم خداروشکر  متولد چ ماهی پسرتون؟  بعد تعطیلات میرم پیش یک ثبت‌نام میکنم  نگفتن ...

پسرمن متولد اول مهر ۹۷ هست

نه تاریخ تولدش طوریه که میتونست بره پیش دو تگر نمیخواستم میتونست بره پیش یک.  یعنی روی متولدین اول مهر سنتگیری ندارن.  

نامه از کاردرمان و گفتار درمانش ببری که امادگی رفتن کلاس اول نداره قبول میکنن چون اخر شهریوره

ن بابا باور نکن فکن خاهر من متولد77 هس وقتی ک خاست بره پیش دبستانی پدرم گفت امسال نره سال بعد ب ...

مشکلی نیست.  اولا پسرش متولد اخر شهریورت.  بعدم نامه میبره از کاردرمان و گفتار درمان که این بچه آمادگی نداره باید یکسال صبر کنه. قبول میکنن.  کلاپنج روز زودتر از نیمه دوم بدنیا اومده.