من یه دختر13ساله دارم چهارساله برابچه دوم اقدام کردم ولی متاسفانه نشده چون فهمیدم شوهرم مشکل داره تاچندسال پیش به بچه دوم فکرنمیکردم وفاصله سنی کم واشتباه میدونستم ولی الان میفهمم که اشتباه کردم تموم بچگی دخترم به تنهایی گذشت والانم خیلی تنهاس وممکنه که ماهیچ وقت بچه دارنشیم وازاین بابت خیلی پشیمونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید اینو میگم ولی این حرفها قانع کننده نیست،دخترتون سه سال و نیمشه پس رفلاکس تو این سن قابل درمانهدر ضمن من اولش گفتم پسرم شیطون پرجنب و جوش و بازیگوش دارمچون میدونستم این جوابو میشنوممن از وقتی تصمیم گرفتم بارداربشم همه از کارم تعجب کردن گفتن چطور میتونی باوجود امیرحسین به بعدی فکر کنیآخه دوران بارداری وشیردهی خیلی خیلی سختی دارم جدا از شیطونیهای پسرممن الان لکه بینی وگاهی خونریزی دارمسال گذشته سقط داشتم واسه همین استراحت مطلقمپسرم دنیا اومد تا دوهفته شیر نمیخورد شیرم رو واسش میدوشیدم تایک سالگی هرشب سر یک ساعت خواست با جیغ و گریه بلند میشدتاصبح نمیخوابیدالانم یه ثانیه یک جا بند نمیشه اصلا مثل بچه های دیگه میخ کوب نمیشه جلو برنامه کودک،فقط بازی دوست دارهمنم مدام باهاش کار میکنم شوهرم یه دقیقه تحملش نمیکنه
دختر من چهار ماهشه عزیزم سه سال و نیمه دختر استارتره عزیزم شما ده تا بچه بیار اما از جانب دیگران حرف نزن که چرا میگن بچه سختی داره از نظر ما داره