2777
2789

من هرجا با پسرم میرم بهم میگن خدا بهت صبر بده،همه میگن فقط شادی میتونه اینو تحمل کنه!میگن وای دومی هم تو راهه یه امیرحسین دیگه!!!

وقتی بردمش مهد واسه ثبتنام انگار زلزله بودکه وارد شده بودمن فقط میخندیدم،حالا گفتن اول خرداد بیاد

من یه دختر13ساله دارم چهارساله برابچه دوم اقدام کردم ولی متاسفانه نشده چون فهمیدم شوهرم مشکل داره تاچندسال پیش به بچه دوم فکرنمیکردم وفاصله سنی کم واشتباه میدونستم ولی الان میفهمم که اشتباه کردم تموم بچگی دخترم به تنهایی گذشت والانم خیلی تنهاس وممکنه که ماهیچ وقت بچه دارنشیم وازاین بابت خیلی پشیمونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه پسر 16 ماهه دارم الانم دومی دو تازه باردار شدم 

همیشه میخواستم فاصله سنی بچه هام کم باشه واسه همین از یک سالگی پسرم اقدام کردم واسه دومی که خوارو شکر بعد چهار ماه باردار شدم

تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  

پسر منم شبا خیلی بد میخوابه هر یک ساعت برا شیر بیدار میشه البته الان دارم شیرش رو کم میکنم که دیگه از شیر بگیرمش 

من که راضیم بالاخره بچه بزرگ کردن سختی داره مگه میشه راحت باشه اما خب من دوست دارم بچه ها رو 

تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
ببخشید اینو میگم ولی این حرفها قانع کننده نیست،دخترتون سه سال و نیمشه پس رفلاکس تو این سن قابل درمانهدر ضمن من اولش گفتم پسرم شیطون پرجنب و جوش و بازیگوش دارمچون میدونستم این جوابو میشنوممن از وقتی تصمیم گرفتم بارداربشم همه از کارم تعجب کردن گفتن چطور میتونی باوجود امیرحسین به بعدی فکر کنیآخه دوران بارداری وشیردهی خیلی خیلی سختی دارم جدا از شیطونیهای پسرممن الان لکه بینی وگاهی خونریزی دارمسال گذشته سقط داشتم واسه همین استراحت مطلقمپسرم دنیا اومد تا دوهفته شیر نمیخورد شیرم رو واسش میدوشیدم تایک سالگی هرشب سر یک ساعت خواست با جیغ و گریه بلند میشدتاصبح نمیخوابیدالانم یه ثانیه یک جا بند نمیشه اصلا مثل بچه های دیگه میخ کوب نمیشه جلو برنامه کودک،فقط بازی دوست دارهمنم مدام باهاش کار میکنم شوهرم یه دقیقه تحملش نمیکنه

دختر من چهار ماهشه عزیزم سه سال و نیمه دختر استارتره عزیزم شما ده تا بچه بیار اما از جانب دیگران حرف نزن که چرا میگن بچه سختی داره از نظر ما داره

نگران فردا نباش خدا از قبل، آنجاست. ..

بعدم خودت داری میگی همه تعجب کردن که شما چطور خواستی دوباره باردار بشی پس نظر همه مثل همه این شمایی که یا واقعا تحملت بالاست یا بهش تظاهر میکنی

نگران فردا نباش خدا از قبل، آنجاست. ..
دختر من چهار ماهشه عزیزم سه سال و نیمه دختر استارتره عزیزم شما ده تا بچه بیار اما از جانب دیگران حرف نزن که چرا میگن بچه سختی داره از نظر ما داره

منم منظورم با استاتر بود وگرنه کجا گفتم با بچه چهارماهه بارداربشی!!!!!

از حرفام هم مشخصه خانمها خیلی تحملشون کم شده و بهانه میارن اما وقتی سنشون میره بالا پشیمون میشن

اگر مادربودن سختی نداشت نمیگفتن بهشت زیر پای مادر است