2777
2789

چله نادعلی :

چله چهل شهید :

چله دعای معراج :

چله سوره الحضی :

چله زیارت عاشورا :

خوندن ۱۴هزار صلوات :

خوندن۱۴ نهزار استغفرالله :

چله حدیث کسا :

چله واقعه :

چله یس :

ذکر ۱۲۰۰۰۰یاعلی :

۹۱۱یاقاضی الحاجات :

خواندن۱۰۰بار دعای مقاتل بن سلیمان :

خواندن۳ بارسوره یوسف :

خواندن۷۰سوره حمد :

خواندن دعای اسم اعظم :

خواندن ۳بار سوره انفال :

دعای امام علی :

گفتن۵۱۱۰ یاخالق:

خواندن ۳بار یستشیر

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همچنین نقل شده است که هر شخصی که با خلوص نیت سوره یوسف را 3 بار تلاوت کند، خداوند او را پیش معشوق و محبوبش عزیز و محترم کند و معشوق را دیوانه خود کند.

سوره حمد، برای عزیز شدن در چشم همه

برای عزیز شدن نزد معشوق و همچنین چشم همه باید سوره حمد 70 مرتبه بخوانید. این سوره بسیار ارزشمند است و طبق فرموده امام صادق (ع): «اگر 70 مرتبه سوره حمد را بر مرده ای بخوانید و او زنده شد تعجب نکنید.»

دعای مقاتل بن سلیمان برای حاجت :

شیخ کفعمی در بلد الامین از حضرت امام زین العابدین علیه السلام نقل کرده است و فرموده این دعا را مقاتلبن سلیمان از آن حضرت روایت کرده و گفته هر که صد مرتبه آن را بخواند و دعایش مستجاب نگردد لعنت کندمقاتل را .

این است دعا :إِلَهِی‏ کَیْفَ‏ أَدْعُوکَ‏ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ‏ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِیَنِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أدعوک [أَدْعُکَ‏] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبَ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی‏ فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمَنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَیْهِ السَّلَامُ وَنَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلًا غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.

سه شب هر شب 40 مرتبه سوره قدر ، گرفتن حاجت بسیار مجرب ، حتی ممکن است در عالم رویا به او جواب دا ده شود، من خودم امتحان کردم خوابم دیدم

ذکر یا خالق برای حاجت :

هر کس یا خالق را ۵۱۱۰ مرتبه بخواند و از خداوند چیزی را طلب کند فورا دعایش مستجاب خواهد شد

منبع : معراج الذاکرین ص ۱۷۶

ذکر یا لطیف برای گشایش کارها و بخت گشایی و شفای بیماریخواص و فضیلت ذکر یا لطیف برای کارگشایی :

هر که هیچ نداشته باشد از اسباب معیشت و درویش حال بود یا دور افتاده باشد از دیار و دوستان یا غایبی دارد و یا دختری بخت بسته باشد یا بیماری که از علاج عاجز باشد یا مرادی دارد که تدبیر آن دشوار است یا مهمی که کفایت نمی‌شود این جمله که گفته شد و می‌خواهد که ساخته گردد تدبیر آن است که غسل کند یا وضوی کامل بسازد

دو رکعت نماز با خشوع و خضوع کند

چون سلام باز دهد همچنان بر روی سجاده با قلب سلیم متوجه قبله 100 نوبت بگوید یا لطیف به آن نیت حاجات و مرادات حاصل گردد. که تصور آن را نمی‌شود کرد.

خواص دعای توسل برای ازدواج

اگر مجرد هستید و قصد ازدواج دارید می توانید ختم دعای توسل را به نیت امام نهم امام جواد علیه السلام انجام دهید. نحوه ختم دعای توسل برای ازدواج و بخت گشایی به این شکل است که باید به مدت 9 شب هر شب 9 بار دعای توسل را به نیت امام جواد بخوانید. برخی نذر می کنند که اگر حاجتشان براورده شد نذر دیگری انجام می دهند مثلا مبلغی پول به نیازمند می دهند یا به مدت چند روز روزه می یگیرند و غیره.