2777
2789
عنوان

همسرمو دیگه نمیتونم تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 34 پست
آره میگفتم پول بده از اون جوراب کالجی های مجلسی بخرم ۷۰ بود نمی‌داد میگفت حیف پول بدم به جوراب  ...

عزیزم ماهیانه در نظر بگیر خوب نیست برای هفتاد تومن ازش درخواست کنی.بهش بگو ماهیانه یه مبلغی بزنه به کارتت

درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط وفقط خستگی از نگهدهری یه پسر شیطون یه خوشگل ۷ماهه و کاملا طبیعیه لطفا لطفا باسوهرت خوب باش ...

عزیزم مرسی ازت شایدم گاهی حرف زدن نیاز دارم چون خیلی حس میکنم خسته ی زندگیم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
بچه شیر میدم پریودی ندارم ولی واقعا شرایطم از این چیزا نیست

سعی کن زندگیتو محکم بچسبی

بیرون واست خبری نیست اونم با دوتا بچه

اینو مطمعن باش به جدایی و اینام برسه

همون پدر کادر و خواهر برادر هم آدمو گردن نمیگیرن

حتی سلامتو علیک نمیگن

عزیزم ماهیانه در نظر بگیر خوب نیست برای هفتاد تومن ازش درخواست کنی.بهش بگو ماهیانه یه مبلغی بزنه به ...

دیگه امشب زدم به سیم آخر کارت یارانه برداشتم به خودشم گفتم هفته ای ۲۰۰ میدی 

حالم خیلی بد بود به خاطر جوراب نه ها 

به خاطرم غرورم 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
پسرت رو ببر دکتر و بخشی از روز بزارش مهد اگر توان مالیبو داری یه پرستارم برای دخترت بگیر یه چندتا ...

پسرم رو چند ماهه تحت درمان دارم و دارو کلاس کاردرمانی و رفتار درمانی میبرم فکر کنم زمان میبره تا درست بشه برای پرستار هم خیلی گشتم اونی که بتونم بهش اطمینان کنم همچنان گیرم نیومده چون خیلی حساسم در این مورد و میترسم بچه دست کسی بدم حتی مامانم هم وقتی بچه هارو میاد کمکم میگیره کلافه اش میکنم از بس بهش توضیح میدم چه بکنه چه نکنه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
پسرم رو چند ماهه تحت درمان دارم و دارو کلاس کاردرمانی و رفتار درمانی میبرم فکر کنم زمان میبره تا درس ...

هرچی حساس تر بدتر

خواهرم کمی آسون بگیر

شده برای یه ماه هم خودتو ریلکس کن

فقط یه ماه

🩷الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🩷/ من یه دختر بوشهریم😊
عزیزم هیچ آدمی کامل نیست شما میگی همه چیش خوبه تنها ایرادش  اینه خب مردها صبح تا شب سر کار هستن ...

شوهرم کارش زیاد سختی نداره پولش و شرایط خوب الانش برای تلاشهای قبلشه الان خدارو شکر شرایط سختی کار نداره ولی یجوریه انگار دلش نمیخواد ۱۰۰ خودشو برای منو بچه هامون بزاره دلسرد از ما تحمل سختی از طرف ما رو نداره مثلا من مریض بشم فقط از مانم و مامانشمیخواد بیان مریض داری و بچه داری خودش هیچ

سعی کن زندگیتو محکم بچسبی بیرون واست خبری نیست اونم با دوتا بچه اینو مطمعن باش به جدایی و اینام بر ...

من شرایط مالی خودم خوبه نیازی به خانواده ام ندارم و از طرفی خودمم از طلاق بیزارم ولی دیگه از غر زدن و کلنجار رفتن با شوهرم خسته ام دوری ازش رو میخوام 

دیگه امشب زدم به سیم آخر کارت یارانه برداشتم به خودشم گفتم هفته ای ۲۰۰ میدی  حالم خیلی بد بود ...

این حرفارو جدی میگی؟؟؟

سر جوراب دعوا کردن یا هفته ایی ۲۰۰ ؟؟؟

شوهرم کارش زیاد سختی نداره پولش و شرایط خوب الانش برای تلاشهای قبلشه الان خدارو شکر شرایط سختی کار ن ...

روابط عاطفی تون خوبه ؟احساس میکنم مشکل شما کمک کردن همسرتون نیست مشکلتون  نیاز عاطفی چون همسرتون محبت نمیکنه دچار این احساس شدید شما محبت میکنید بهش توجه میکنید ؟

من شرایط مالی خودم خوبه نیازی به خانواده ام ندارم و از طرفی خودمم از طلاق بیزارم ولی دیگه از غر زدن ...

از نظر مالی نگفتم عزیز

خانواده ها و جامعه کسی که با این دلیل های بی منطق جدا بشن نمیپذیرن

روابط عاطفی تون خوبه ؟احساس میکنم مشکل شما کمک کردن همسرتون نیست مشکلتون  نیاز عاطفی چون همسرتو ...

برعکس محبت کلامی و جنسی اوکیه از طرف اون ولی من مدام میگم فقط لب و دهن نباش یکمم از استراحتت بزن به کمک من بیا البته نمیگم هیچ کمکی نیست ولی نه اونقدری که من میبینم بعضی مردها به خانم گرفتارشون میدن

از نظر مالی نگفتم عزیز خانواده ها و جامعه کسی که با این دلیل های بی منطق جدا بشن نمیپذیرن

درست میگید