2777
2789
عنوان

همسرمو دیگه نمیتونم تحمل کنم

612 بازدید | 34 پست

وضع مالیمون خوبه برای منو بچه هام هم بی دریغ خرج میکنه 

خانواده اش هم خوبن نمیتونم ازشون ایرادی بگیرم

تا الانم نه بهم خیانت کرده نه خطایی ازش سر زده 

اهل بی احترامی بهم هم نیست

ولی زیادی بی خیال منو بچه هامه زیادی اهل خوابیدن و استراحته تا غر نزنم کمک حالم نیست مدام دعوا داریم حس میکنم دیگه مثل سابق دوسش ندارم همه اش ازش ایراد به چشمم میاد

دوتا بچه داریم یه پسر ۶ ساله بیش فعال که امانم رو بریده از شیطونی و رفتارای بدش یه دختر ۷ ماهه

نمیدونم خستگی نگهداری بچه هاس اینجوری شدم باهاش یا کلا از چشمم افتاده

همه اش به فکر طلاق میفتم یا همه اش دلم میخواد باهاش جنگ و دعوا راه بندازم بره نبینمش

چیکار کنم لطفا راهنمایی به نظرتون میاد بهم بگید

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

عزیزم خوشی زده زیر دلت

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو خداروشکر کن و بگیر بخواب 

وقتی ام تو بچه داری هم یکم بزار به عهدش شام درست میکنی بچه رو بزار تو بغلش برو و...

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

عزیزم فقط وفقط خستگی از نگهدهری یه پسر شیطون یه خوشگل ۷ماهه و کاملا طبیعیه لطفا لطفا باسوهرت خوب باش حیف این زندگی که بخوای خرابش کنی قدر زندگیتو بدون و خداروشاکر باش بخاطر داشتن همسر خوب و دوتا بچه سالم .این روزا میگذره فقط کمی صبوری کن

به جای فکر طلاق 

قدر دان همچین شوهر و خانواده اش باش

من امروز به خاطر یه جوراب خریدن با شوهرم انقدر جیغ زدم گلوم پاره شد 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        

پسرت رو ببر دکتر و بخشی از روز بزارش مهد

اگر توان مالیبو داری یه پرستارم برای دخترت بگیر

یه چندتا کلاس ثبت نام کن

به روح و روانت برس

زندگيت مشکلی نداره

روحت خسته هست 

🩷الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🩷/ من یه دختر بوشهریم😊

عزیزم هیچ آدمی کامل نیست شما میگی همه چیش خوبه تنها ایرادش  اینه خب مردها صبح تا شب سر کار هستن اون ها هم خسته میشن من نمی گم کار ایشون هم درسته اما بهتره به مرور زمان بهش بفهمانید خسته میشید و کمی کمک حال باشه من هم تقریبا بچه ها همسن شماست واقعا ۱ دقیقه هم استراحت ندارم مشکل کمر درد هم دارم اما زمانیکه میبینم همسرم صبح تا شب تلاش میکنه و چیزی برامون کم نمیزاره  درک  میکنم اون‌هم هر چند روز ۱ بار ۱ ساعت بچه هارو میبره بیرون تا من یه نفس بکشم 

جاننن؟؟؟جوراب؟

آره میگفتم پول بده از اون جوراب کالجی های مجلسی بخرم ۷۰ بود نمی‌داد میگفت حیف پول بدم به جوراب 

میریم دوتا بطری آب هویچ می‌خریم انقدر جیغ زدم اونم فقط می‌خندید 

ای خاک تو سر من اگه درس میخوندم یه کاری واسه خودم داشتم دستم تو جیب. خودم بود اونوقت واسع یه جوراب گلو رو جر نمیدادم😒

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.