2777
2789
عنوان

دیگه حالم داره از هرچی بچه ی شیطون بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 35 پست

ب نظرم جذبه نداری بچه چرا باید جرئت کنه بی اجازه بره بیرون؟ یا موقع درس سر و صدا باشه 

من متولد ۷۷ هستم کلاسمون اکثرا آروم بود زنگ تفریح یکی دوتا خیلی شلوغ بودن همونم معلم تحمل نمی‌کرد 

قانون بزار با پدرمادراشون حرف بزن تو خونه حرف بزنن باهاشون 

تنبیه کن 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا بچه اینجوری دارم از زندگی سیرم از نفس کشیدنم سیرم دلم میخواد بمیرم

هم دردیم پس😆

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

اروم کردن پسر بچها سخته

باید قلقشونو دستت بگیری

قانون بزار و اجراش کن...

مثلن اگر کسی حرف بد زد.بدون اجازه وسط کلاس راه افتاد یا.... باید پنج خط دیکته بنویسه.

اینجوری یکم بیشتر مراعات میکنن

وگرنه پسر بچها خصوصن خیلی شیطونن

پسر من کلاس سومه.ارومه.منظمه و حرف گوش کن

ولی جلسه که میرفتم معلم از دست بچهای حرف گوش نکن خیلی مینالید

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ب نظرم جذبه نداری بچه چرا باید جرئت کنه بی اجازه بره بیرون؟ یا موقع درس سر و صدا باشه من متولد ۷۷ هس ...

دقیقا مشکل منم همینه، هر کاری می کنم هیچی ازم حساب نمیبرن

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
خب عزیزم شغلت اینه، گله ندارهمگه نمیدونی بچه ها توی سن کم چطورین؟

پارسال اول بودم، امسال دوم

اروم کردن پسر بچها سختهباید قلقشونو دستت بگیریقانون بزار و اجراش کن...مثلن اگر کسی حرف بد زد.بدون اج ...

کلاس من دخترن

نزدیک پریودیم درد شدید شکم می گیرم، در حد مرگ

وااااای خیلی بده درکت میکنم  ببین شاید ب خاطر تغذیه هم باشه به پدر مادرها بگو خوب کاکائو ک ب شدت فعال کننده ست برا بچه براشون ندارم  دوتاشون از کلاس بنداز بیرون حساب کار دست بقیه بیاد منم ی سال کمک معلم کلاس اول بودم ب غلط کردم افتادم فرار کردم امسال هر چی بهم گفتن گفتم کلاهمم بیوفته اون طرف هم نمیام برش دارم بعد جالبیش اینجا بود چند تا از بچه ها با بطری نسکافه و شیر کاکائو میومدن داخل کلاس مادرا بهشون خوراکی فعال کننده میدادم تا میتونن مدرسه شیطونی کنن  همونام پدرمونو در می آوردن ک رفتن خونه بی حال باشن معلمه به مادرا گفت دفعه بعد بچه ای با کاکائو بیاد مدرسه کامل تغذیه هاشو ازشون می‌گیرم 

دقیقا مشکل منم همینه، هر کاری می کنم هیچی ازم حساب نمیبرن

خوب همین 

چرا رفتارتو تغییر نمیدی جدی باش 

تنبیه کن فیزیکی نه ها 

اولا اولیا و بگو بیان 

دوماً مثال بگو شلوغی کنید زنگ تفریح نمیزارم برید بیرون 

جذبه تو حفظ کن 

ی بار یادمه گرم هم بود من راهنمایی بودم کلاسمون بشدت پرحرف بود دوست مامانم معلم ما بود خیلی سرو صدا شد گفت پنجره ها رو ببندید در هم همینطور از هیچکس جیک درنمیومد 

گفت بخدا حرف بزنید میگم بخاری هارو هم روشن کنن 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

کلاس من دخترن

دخترا رو ک باید بتونی بهتر کنترل کنی پسرا بچه پررو هستن