2777
2789
عنوان

شوهری که خود.ا.رض...😖😖😖

1010 بازدید | 31 پست

تو حیاط بودم داشتم حیاط رو تمیز میکردم یهو اومدم تو دیدم زود از رو تخت بلند شد رفتم تو اتاق دیدم بوی روغن بچه میاد 

بعد دیدم رفت طرف سطل و دستمال کاغذی گذاشت اونجا گفتم چیکار میکنی خندید 

شاید بگین اشکال نداره ها ولی من واقعاااا کم نذاشتم براش که بره این کارارو بکنه به نظرم مشکوکه یکم

خودتو دوست داشته باشی بردی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل از خودشه نه شما

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دقیقا چی باعث شده شروع کنید تاپیک های تخیلی بزنید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

تاپیک قبلیم خوابمو تعریف کردم ولی این چیه که تخیلش چی باشه میگم جدیییییم

تاپیک قبلیم خوابمو تعریف کردم ولی این چیه که تخیلش چی باشه میگم جدیییییم

باشه😁😁😁😁

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
والا طبیعی هم نیس وقتی خودت هسی چرا اون کار. اگع شما خومه‌نباشی انجام بده باز یه چی

من خونه بودم بهش گفتم گفت تو که روزه میگیری بگم هم میگی نه 

در حالی که من بعد افطار قبول میکنم و زودم میرم حموم که غسل بریزم تا روزه بگیرم 

حرصم از اینه که بعد افطار کرد اون کارو نیومد به من بگه

سلام.من شمارو میبینم یاد یکی از کاربرای قدیمی سایت میفتم.مال شش هفت سال پیش.اسمش شادی خندان بود.میشناسید؟ دیده بودین پستاشو؟ کامنتاتون رو ک میخونم انگار اونی

یبار بوده اگه تکرار شد پیگیر باش

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."