2777
2789

بچم الان ۴ روزس زردی ۱۴ هست دسگاه کرایه کردیم اومدیم خونه ولی گرم میشه اونجا نمی مونه بعد حدود ده دقیقه هم بدون چشم بند بوده یعنی چشم بندش باز شده بوده چیکار کنم 

بعدم بند نافش نیفتاده اونو چیکار کنم بزارم زیر مای بی بی یا بیرونش 

چشم بند حتما بذار 

چشمش آسیب نبینه 

ببر بیمارستان چون نمونه خون میگیرن زردی رو چک میکنم  این دستکاهها معمولا خرابن 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

شير زیاد بده خودت کاسنی بخور و اگر زردی بخاطر ناسازگاری گروه خونی بهتره بیمارستان بستری بشه

بندناف زوده هنوز می افته

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو یکی از بچه ها که تازه نوزاد داشت و زردیش خوب شده بود گفت:

فقط یکبار و فقط و فقط ی قاشق چایخوری کدو سبز را آبشو بگیرین مثلا رنده کنید آبشو بگیرین فقط به اندازه ی قاشق چایخوری بدین تمومه

از کجا آمده ام آمدنم‌ بهر چه بود؟

چشم بند حتما بذار چشمش آسیب نبینه ببر بیمارستان چون نمونه خون میگیرن زردی رو چک میکنم این دستکاهها ...

نه داخل چشمانم زردههه معلومه زردی زیاده حالا میترسم با اینا از بین نره بچم وزنش کمه نمیخوام بره زیر سرم دارم دغ میکنم کارم فقط گریس

نه داخل چشمانم زردههه معلومه زردی زیاده حالا میترسم با اینا از بین نره بچم وزنش کمه نمیخوام بره زیر ...

اشتباه می‌کنی 

بیمارستان دایم چک میشه 

من دوتا بچه مو با زردی بستری کردم عوضش مطمئن مرخص شدن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اینو یکی از بچه ها که تازه نوزاد داشت و زردیش خوب شده بود گفت:فقط یکبار و فقط و فقط ی قاشق چایخوری ک ...

واقعلا اگه بدونم خوب میکنه میدم اخه آب خیار زیاد دادم خوب نشد

از کجا بدونم از گروه خونیم هس یا نه

گروه خونه oبا گروه خونی AوB ناسازگاری داره 

یعتی مادر o باشه بچهAیاB احتمال زیاد زردی بخاطر ناسازگاری خون میگره که اگر حواست نباشه یهو خیلی بالا میره بهتره بیمارستان باشه

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️