2777
2789
عنوان

شوهری که خود.ا.رض...😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 31 پست

لابد فیلم میبینن تحریک میشه اینا مریض جنسین حالا تو هر چقدر هم براش کافی باشی 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.من شمارو میبینم یاد یکی از کاربرای قدیمی سایت میفتم.مال شش هفت سال پیش.اسمش شادی خندان بود.میشن ...

سلام 

نه متاسفانه ایشون رو نمیشناسم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چ۱قد چندش من همچین چیزی ببینم نمیزارم دگ بهم دست بزنه

منم نذاشتم ولی بعدش عصبی شد یهو بدون هیچ دلیلی گفت تو به من شک داریییی 

خودتو دوست داشته باشی بردی  
حتما ببریدش پیش دکتر چون اگه این آقا نوجوان بود مشکل نبود وقتی کسی همسر داشته باشه و این کار رو انجا ...

همیشه هر وقت دلش خواست عشقش کشید باهام خوب حرف میزنه وقتاییم که آقا مثلا نمیخواد عصبی میشه به من فحش میده 

اون یکی کاربریم تعلیقه حیف تو اون همه چیو نوشته بودم

سلام باهاش بشین روک واضح حرف بزن ماجرای خیانتش که گفتی بهش بگو کاش ازش فیلم میگرفتی ازاون پیاده شدن از ماشین اون دختره

بعد در مورد خود ار ..ییشم بگو با هم حل کنین و نتیجه مناسب برسین اگر هممو نمیخوای اول بریم مشاور تا حل بشه مشکلتون یا کد خدا منشی با بزرگترا حلش کنین  در اخر دیدین نمیشهو خیانت میکنه واقعا الکی نه ها از رو حس زنانه بگی خاینه قطعیت با مدرک فهمیدی خیانت میکنه اونوقت با خانوادت در میون بزار و تصمیم درستی بگیرین خیانت خوب نیست ویران کنندست و شما همچین کاری هیچوقت نکن برای خودت بدنتن جسمت روحت شخصیتت ارزش قایل شو لطفا

با تاپیک زدن گریه کردن هیچی درست نمیشه برو کارای یکه گفتم بکن ان شا الل مشکلت حل میشه حیفه زندگیاتونو قدرش بدونین

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلام باهاش بشین روک واضح حرف بزن ماجرای خیانتش که گفتی بهش بگو کاش ازش فیلم میگرفتی ازاون پیاده شدن ...

عزیزم مرسی بابت حرفای قشنگت ولی تاپیک خیانت خوابم بود که تعریف کرده بودم ولی خود ا.... واقعی بود