درد قفسه سینه و تپش قلب سوزش پشت قفسه سینه گرفتگی و تنگی نفس دارم وقتی راه میرم... بازوهام و خستگی و پشت ساق پا وگردن درد و سرگیجه و خلط پشت حلق هم دارم ...یه تست قلب گرفت گفت تپشت بالاست استرست رو کم کن گفت ریه هات هم آلرژی داری.... سوالم اینه الان نزدیک دو هفته هست خیلی کم تغییر کردم آیا واقعا قلبم مشکلی نداره نگفت برو دکتر قلب با یه تست که تپش رو نشون داده نگران نباشم شاید از قلبمه مگه اون تست مشکل قلبی رو اگه نشون میده بیخیالش بشم دکتر رفتن رو؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من برای فشار خون بالا به دکتر قلب مراجعه کردم. بهم گفت....هر موقعه درد از پشت ...تا کتف کشیده ...
دقیقا همینه ...ولی تست قلب گرفت مشکلی بود نشون میداد یا نه؟ گفت تپش قلبت خیلی بالاست استرست رو کم کن همین......اصلا این دردها چه ربطی به آلرژی ریه داره من موندم
ریه ضعیف میشه به پشت میزنه...و سوزش ش باعث میشه اطراف قلب رو.....از حالت نرمال دربیاره.... فقط استر ...
آره استرسه واقعا سمه....فقط فکرم اینه که تست قلب مشکل رو نشون میده یا بیخیال بشم...میدونی چیه دوست ندارم با سهل انگاری بسنده کنم بحرف دکتر ولی بازم حوصله دکتر رفتنم ندارم یه عالمه این ور و اونور میفرسته
یکسری علائم هات مثل خلط پشت حلق ما ریه ست که معمولا اسپری میدن یا کپسولهایی که با دستگاه باید پودرش ...
دکتر گوارش رفتم مشکلی گفت نداری ..آهان اشتهام هم کم شده با تهوع هم دارم ....واقعا اینقدر چند روزه الاف شدم نمیخوام برم اگه تست قلب مشکل قلبی رو نشون میده ؟