2777
2789
عنوان

شوهری ک عاشق خواهر ادم باشه..

1185 بازدید | 31 پست

شاید فک‌ کنین دارم رمان مینویسم و تخیلاته منه همش و البته قطعا این احتمال رو خیلیاتون می‌دین ولی حقیقتا دلیلی نمیبینم برای پر بازدید شدن یه تاپیک توی یه سایت که اخرشم چیزی بهم نرسه ساعت ها وقت بزارم و تایپ کنم 

یه دختر بوده تو سن خیلی کم نامزد میکنه با یکی از اقوام . توی روستا ها اون زمان دختر بعد هیفده هیجده سال ترشیده به حساب میومده . نامزد دختره با خواهر دختره که از قضا تو عقدی هم بوده رابطه ی خیلی صمیمی ای داشتن و اکثر اوقات باهم وقت می‌گذروندن و پیش هم بودن تا این که خواهره ازدواج میکنه و این دوتام خیلی سنتی باهم ازدواج میکنن و روابط سرد تر میشه اما دله شوهر دختره که پیش خواهره گیر کرده رو چیکار میشه کرد ؟

زن و شوهره بچه دار میشن و اولین بچشون به دنیا میاد و تو فقر زندگیشونو میگزرونن . دختره تو یه اتاق تو خونه یه مادر شوهر زندگی میکرده و مادر شوهرش بدترین ظلم هارو در حقش میکرده .مجبورش میکرده از سر چشمه به تنهایی اب بیاره و از تمیزکاری گرفته تا رسیدگی به مزارعشون . اما این وسط علاقه ی شوهره به خواهر دختره و بی توجهی به اون و بچش هم عذاب دیگه ای براش بود تا این که خواهر دختره از شوهرش طلاق میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن داستان نیست

شوهر خالع منم عاشق ی خاله دیگم بوده بهش نرسید با ی خاله دیگم ازدواج کرد 

ولی عاشق هم نیستن 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

بعد از این اتفاق رفتار شوهره روز به روز بدتر میشه و غصه ی زنه سنگین تر و حتی به خاطر بچش و این که شوهرش فامیل بود جرئت طلاق گرفتن رو نداشت . شوهرش بعد از چند ماه سری میزد و دوباره برای کار می‌رفت و به تنهایی بچش رو بزرگ میکرد . طولی نکشید که خواهره دوباره ازدواج کرد و برای زندگی همراه شوهرش به یه جای دور رفتن  و در این حول دختره بچه ی دومش رو باردار شد .