2777
2789
عنوان

شوهری ک عاشق خواهر ادم باشه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 31 پست

هزینه های زندگی خیلی زیاد بود و به تنهایی بزرگ کردن دوتا بچه هم برای یه زن جوون خیلی سنگین بود پس تصمیم گرف کار کنه و با هزار زحمت برای خودش شغل کوچیکی دست و پا کرد هرچند که هر روز از مادر شوهرش توسری میخورد و تحقیر میشد . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهره توی رفاه و بهترین امکانات بچهاشو به دنیا اورد و با شوهرش زندگی خوبی رو میگزروندند . علاقه ی شوهرش  به خواهرش نه که کم نشده بود بلکه بیشتر از قبل هم شده بود و دختر هر وقت دفتر خاطرات شوهرش رو میدید تنها یه گوشه مینشست و به حال خودش و بچهاش گریه میکرد که توی گه باطلاقی افتاده

خواهره توی رفاه و بهترین امکانات بچهاشو به دنیا اورد و با شوهرش زندگی خوبی رو میگزروندند . علاقه ی ش ...

دفتر خاطرات داره؟ شوهرش؟ توی روستا؟ مگه باربیه

امسال میشم physiatrist :)

بله دوست من همسرش واسه خواهرش میاد خواستگاری دوست من چایی میاره عاشق اون میشه بعد چندین سال هنوز خواهرش میگه تو واسه من اومدی اینو گرفتی ک بنظرم اصلا این حرفا جالب نیس دوتاشونم بچه دارن بعضی خواهر ها از دشمن بدترن.

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

به اصرار شوهرش سومین بچش رو به دنیا اورد و با هزار خواهش و التماس به شوهرش بلاخره راضیش کرد از ده برن و جای دیگه زندگی کنن و بلاخره موفق شد  هر چند شوهرش جای دیگه سر کار بود و خودش و سه تا بچه تنهابودن . دختره سالها به تنهایی تلاش کرد و رو پای خودش واستاد و بعد از کلی سختی از شوهرش جدا شد و برای زندگی به یه جای خیلی دور رفت و تمام این مدت دختر بزرگش بود که سنگ صبورش بود و حرف هاش رو میشنید .

شاید اون مرد برای زنش ادم خوبی نبود اما در هر صورت پدر اون بچه ها بود و اون دختر هر چند تو روی مادرش میخندید و تو تمام روند طلاق در کنارش بود اما از درون تنهایی میسوخت و نمیدونست که باید خوشحال باشه یا ناراحت ؟ و العان من اون دختر بچم که بزرگ شده اما هنوز نمیدونه که باید خوشحال باشه یا ناراحت ؟

مامانت‌ چند سالشه؟

بابات چیکار میکنه؟آخرش با کسی ازدواج کرد؟

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋