2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور از وقتی فهمیدم قرار بریم خونه مادر پدرش حالم بده دست و پاهام میلرزه معدم درد گرفته

بی خیال بابا زیاد خودتو ناراحت نکن .

سعی کن بهت خوش بگذره 

منم ظهر میرم سرپایی پدر و مادرم ببینم بعد بریم بشینیم خونه پدر شوهر تا فردا 

چرا عزیزم  البته منم خداروشکر الان دورن ازش ختی بهش زنگ نزدم

خیلی اذیتم کردن هر دفعه میرم خونشون از نیش و کنایه هاشون در امان نیستم رفتم نگهداری کردم ازشون مریض بودن  باز کلی درآوردن واسم  میترسم پامو بزارم اونجا استرس کل وجودمو گرفته فقط دعا میکنم شوهرم و خانوادش لال از دنیا برن آنقدر که اشک منو درآوردن خدا ازشون نگدره 

بی خیال بابا زیاد خودتو ناراحت نکن . سعی کن بهت خوش بگذره  منم ظهر میرم سرپایی پدر و مادرم بب ...

نمیتونم آخه اینا قبلا منو از خونه شون انداختن بیرون  کلی درگیری داشتیم با خانوادش خواهراش همشون الان توجه دارن فراموش کنم باز برم دستشون رو ببوسم دعا کنید واسم  خدا  جلوی ظالمارو  بگیره  من که توان ندارم 

خیلی اذیتم کردن هر دفعه میرم خونشون از نیش و کنایه هاشون در امان نیستم رفتم نگهداری کردم ازشون مریض ...

وای عزیزم تو جقدر منی 

من هر موقف از خونه مادر شوهرم میام عین دیونه هه گریه میکنم خودمو نیستم اینقدر فشار رومه

نرو عزیز  کمتر برو

وای عزیزم تو جقدر منی  من هر موقف از خونه مادر شوهرم میام عین دیونه هه گریه میکنم خودمو نیستم ...

کم،م میرم. شوهرم خیلی عوصیه به تلافی اون نمیزاره برم خونه بابام  و خواهرام  خیلی تنها شدم فقط تو خونم همیشه  دلم واسه بچه هام میسوزه خیلی تنهان 

نمیتونم آخه اینا قبلا منو از خونه شون انداختن بیرون  کلی درگیری داشتیم با خانوادش خواهراش همشون ...

خدا لعنتشون کن 

منکه حتی اگرن بمیرن هم هیچ حسی بهشون ندارم

اینقدر آیتم کردن

کم،م میرم. شوهرم خیلی عوصیه به تلافی اون نمیزاره برم خونه بابام  و خواهرام  خیلی تنها شدم ...

منم الان شوهرم برگشته اکه به مادرم زنگ بزنی 

به مادرت زنگ میزنم 

ما مانم فهمیده ناراحت شده گقته اگرم زنگ بزنه جوابشو نمیدم 

ن یر همین مسئله بغض کردن آبروم رفت

منم الان شوهرم برگشته اکه به مادرم زنگ بزنی  به مادرت زنگ میزنم  ما مانم فهمیده ناراحت ش ...

فقط دعام اینه خدا لالشون کنه همین خستم کردن یکی بود از اقوام موقع مرگ که خواستن بشورند زبونش بریده شده بوده آنقدر اذیت میکرده همه اطرافیان رو  زبون نداشته