2777
2789

گیر داده میگه باید بیای اگه نیای من تنها برم یالغوز 

و خودتو بیشتر از این بد ماجرا نکن 

میگه اگ نیای بابا مامان من بهم میگن تو بی‌غیرتی 

زورت ب زنت نمیرسه 

حالم بد آخه اونا اصن مارو نمیخوام و هز چی درمیارن برا بچه های دیگشون کمک میکنن و آخرین بار بهمون گفتن دلمون نمیخواد به شما بدیم و من قهر کردم ولی الان شوهرم ..

اونم چن ماه نرفته الان میگع باید بیای ۱۰ دقیقه باهم بریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی هس

واس ۱۰ دقه   بروووو و بیا

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

منم همین بودن بریز بپاش برا پسر کوچیکه...تا پدر ومادرش بودن زجر میدادن منو...فوت شدن با همشون الی خواهرشوهر کوچیکم کات...خواهرشوهرمم داداش کوچیکه رو دوست داره اون فرزتر وباهوشتره...شوهر من ساکته‌..ولی احتراممونو نگه میداره

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌