2777
2789
عنوان

جاده شمال بستس

164 بازدید | 13 پست

چجور باید رفت؟

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم فقط منم که تابحال نرفتم شمال😑

انشالله که بیاین.انقدر خدایی اینجا ویلا ساختن و ترافیک خودرو زیاد شده اگ مثل شهرهای بزرگ این بارون نباشه الوده میشه.

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
وای چقدر خوبه من جدیدا دارم فکر میکنم بعدها برم روستاهای شمال برای زندگی ارامشی که داره زندگی تو ر ...

دیگه کدوم روستا والا ویلاهای تو روستاها از خونه های تهران سر به فلک کشیدهو شیکترن نابود کردن یه چن تا شهر شاید بکر مونده باشه من یه شهر کوچکم ترافیکک افتضااااح شلوووغ حتی تو روستاها 

دیگه کدوم روستا والا ویلاهای تو روستاها از خونه های تهران سر به فلک کشیدهو شیکترن نابود کردن یه چن ت ...

وای جدییی میگی😑

من تو اینستاگرام یه پیج داشتم تو روستا اشپزی میکرد بعد اصلا انقدرررر قشنگ بود انقدر حس و حال خوب داشت که