2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تولید محتوات عالی باشه چون الان رقابت زیاده پستت رو باید مخاطب ببینه لایک کنه چند لحظه روش مکث کنه وکامنت بزاره تا بری اکسپلور تعداد لایک و کامتت هرچی بالاتر باشه به افراد بیشتری پستت نشون داده میشه

اگر ریلزه حتماً اسم یا منبع آهنگ رو بزار، ویدیوهای کوتاه باشم ، حتماً هشتگ بزار ولی بیشتر از پنج تا نزار و اینکه سعی کن هشتگ هات پرطرفدار باشن یا موضوع روز باشن، مثلاً دیدید یه اتفاقی میوفته تو ایران همه هشتگ اون رو میزنن، مثلاً همین اتفاقی که چند وقت پیش سالگرد سردار سلیمانی چقدر آدم مردن ، می‌دیدی تو پیجای طنز زیر ویدیوهاشون هشتگ میزدن سردار سلیمانی در صورتی که هیچ ربطی به ویدیوشون نداشت فقط چون موضوع روز بود و همه تو اینستا با این اسم سرچ میزدن همه از این هشتگ استفاده میکردن

همسر آقا رضا