2777
2789

سلام 

یعنی امسال من یه جوری سرویس شدم که نگم ولی در کمال حیر و تعجب هنوزم زندم،چجوری دووم اوردن خدایی؟نه تو بگو من چجور ۰۲ رو دووم اوردم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لعنت ب ۱۴۰۲

من هنوز تو عذابشم 

الانم دارم با از دست دادن یا ندادن بچم بازی داده میشم😔

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چه شبایی که از استرس خوابم نبرد

چه روزایی که از خوشی گذشتم

چه شبایی که خسته و کوفته وله میرسیدم خونه

له یعنی له کامل میرسیدم خونه و کل مسیر به این زندگی فکر میکردم چقدر زندگی میکنم که بهش نرسم؟

ایشالا بچه‌ات میاد بغلت و هیچ وقت از دست دادنش رو نبینی الهیی

😔انشالله مرسی قشنگم😔من۱۴۰۲ک بد بود 

۱۴۰۳هم نیومده زهر مارم شده😔

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ایشالا با اومدن بچه‌ات شیرین بشه خدا بزرگه

توکل ب خدا میشه هر وقت تونستین و یادتون اومد برام دعا کنین

لعنت ب ۱۴۰۲ من هنوز تو عذابشم  الانم دارم با از دست دادن یا ندادن بچم بازی داده میشم😔

عزیزم منم تو بارداریم خیلی اذیت شدم ...

و درکت میکنم ایشالا سال جدید نی نی خوشگلت وقتی بدنیا اومد همه این غما و غصه ها رو بشوره و ببره 

و براش بخونی 

گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم 

چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

سال خیلی خوبی رو برات آرزو میکنم از صمیم قلب🤲🫶

حتما قشنگم بازم میگم خدا بزرگه ♥️

مرسی ازت 

انشاللهل سال پیش رو سال پر خیر و برکتی باش براتون❤️

عزیزم منم تو بارداریم خیلی اذیت شدم ... و درکت میکنم ایشالا سال جدید نی نی خوشگلت وقتی بدنیا اومد ه ...

مرسی ازت عزیزم 

وجودت سلامت باشه 

چند روزه ی خواب راحت نداشتم😔ازمایشم باز تکرار خورده و پر استرس ترینم دست ب دامن همه شدم😔مرسی ازت❤️

مرسی ازت عزیزم  وجودت سلامت باشه  چند روزه ی خواب راحت نداشتم😔ازمایشم باز تکرار خورده و ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت

میدونم واقعا حق داری خیلی شرایط سختیه 

ایشالا زودتر از این شرایط پر استرس رها شی 

برات دعا میکنم 

ایشالا بعدش با خبرای خوب بیای تاپیک بزنی و خوشحالمون کنی