2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان میبره تا خوب بشی کرونا نیسا سرماخوردگیه حالا هر چی خم هست خیلی نکبتی و سخته استراحت کن 

قبلا سرما می‌خوردم دارو ها اثر میکرد ولی الان یه شربت دیفن هیدرامین تموم کردم بازم سوزش گلوم مثل اوله دوتا سرم وصل کردم هیچ اثری نداشت با قوی ترین مسکن ها هم به سختی می‌خوابم 🥲

دکتر گفت کرونا جدید هست علایمت تا یک ماه هم طول میکشه واقعا هر دارویی میخورم اثر نمیکنه به شدت علایم ...

کرونا جدید نداریم دکتر از خودش درآورده 

این آنفولانزا هست اطراف منم خیلیا گرفتن حتی تست کرونا هم دادن منفی بود 

اره

وای پسر منم گرفته

روز سوم هست

تب و لرز و گرفتگی شدید بینی

ولی سه تا دکتر رفتم گفتن احتمالا آنفولانزاست

چون با تب بالا و لزر شروع شده

تازه واکسن هم زدیم

شما هم آب میوه زیاد بخور آن شالله دوره اش تموم میشه

کرونا جدید نداریم دکتر از خودش درآورده  این آنفولانزا هست اطراف منم خیلیا گرفتن حتی تست کرونا ...

ک اینطور خیلی بد هست سال دیگ حتما واکسن آنفولانزا میزنم دو سال قبل ک تست کرونام مثبت شد انقد مریضی سختی نبود ولی این ویروس خیلی بده دکتر گفت کشنده نیس ولی علائمش خیلی بیشتر اذیت می‌کنه 

ک اینطور خیلی بد هست سال دیگ حتما واکسن آنفولانزا میزنم دو سال قبل ک تست کرونام مثبت شد انقد مریضی س ...

آره دقیقا 

جاری من دور از جون شما به حال مرگ افتاده بود دیگه خیلی حالش بد بود 

خیلی از نزدیکام گرفتن واقعا از کرونا بدتر بود 

آره ایشالا واکسن آنفولانزا سال آینده بزنید بد نیست