2777
2789
عنوان

فرزندآوری برای زمین و وام؟!

568 بازدید | 45 پست

همه میدونن کشورهای دنیا درگیر مشکل پیری  جمعیت شدن تا حدی که سخت گیرترین کشورهای اروپایی هم درهاشون رو برای پذیرش مهاجر باز کردن...

تو این اوضاع ایران هم مثل خیلی از کشورهای دیگه برای تشویق افرادی که انگیزه ندارن،

قانونی تصویب کرده که از لحاظ مادی و حقوقی و ...خانواده ها رو پشتیبانی کنه

اگر خونده باشید قانون رو خیلی بندهای متنوعی داره

از مرخصی زایمان،مجازی شدن دروس برای دانشجوی مادر...تا دادن وام و زمین

👇👇👇👇👇

این وسط

اونایی که نمیدونم چه اسمی باید روشون گذاشت🤔

دوره افتادن که حالا هر کس فرزند میاره برای وام و زمینه؟!🙄

آخه آدم حسابی،تو فکر می‌کنی فقط خودت عقل کلی و بقیه نمیفهمن؟!

تو داری درست زندگی می‌کنی و بقیه نه؟!

کی به تو اجازه داده ارزش مادر شدن رو که خدا و امامان اینقدر بهش توصیه کردن رو با این اراجیف زیر سوال ببری؟

به چه حقی حالا که داره نگاه اشتباه خانواده ها به فرزند داشتن عوض میشه، شدی عمله ابلیس و داری تو دل خانوما رو خالی میکنی؟

به این جور افراد دوستانه توصیه میکنم:

هر دینی داری، لااقل انسانیت رو سرلوحه خودت قرار بدی و کمی تامل کنی 

تا درباره مسایل حیاتی و با ارزشی مثل تشکیل خانواده و فرزند آوری از روی باد هوا حرف نزنی...

😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی اختیار زندگی خودشو داره، این که کشور داره پیر میشه دلیل نمیشه من پنج تا بچه بیارم که کیفیت زن ...

مگر مجبورتون کردن! نیارید عزیزم

ولی حق ندارید به بقیه که میارن نگاه تحقیر آمیز داشته باشید

چون اونا مثل شما فکر نمیکنن

کسی که از لحاظ رفتاری و ثبات شخصیتی و فرهنگی و ... اماده باشه و توان مالیشو هم داشته باشه بچه دار هم ...

مگر بقیه انواع وامهای بانکی رو اگر کسی بگیره بی شخصیت یا بی فرهنگ و بی ثباته؟!🤔

والا یکیو میشناسم اونجوری که خودش می‌گفت پول نداره برا بچش مانتو مدرسه بخره و مال بچه همسایه رو که پارسال پوشیده میگیره برا بچه خودش 

بعد بچه دوم آورده اونم خواسته چون می‌گفت بچه دوم می‌خوام 

برا وام و ... نیست ولی از نظر من اصلا صحیح نیست به هر قیمتی بچه بیاری وقتی نداری هزینه بچه اولو بدی 

والا یکیو میشناسم اونجوری که خودش می‌گفت پول نداره برا بچش مانتو مدرسه بخره و مال بچه همسایه رو که پ ...

اینکه میگید از نظر من، خوب  این نظر شماست و محترم

(اینکه درست فکر میکنید یا نه موضوع تاپیک نیست)

بحث اینه که یاد بگیریم همه جا به همه نظرات احترام بذاریم

برعکسش چی ؟؟؟

چرا تو زندگی اونایی که شرایط مالی و کاری و روابط همسری خوبی دارن دخالت میکنید و هی توصیه میکنید بچه دار شن ؟؟

وقتی شما تو بچه دار شدن بقیه دخالت و نظر و پیشنهاد میدین ، اونا هم به خودشون حق میدن عکس العمل نشون بدن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یعنی از نظر شما درسته؟ البته قطعا منم به روش نمیارم که اشتباهه ولی از نظر عقل سلیم اشتباهه

من و شما تو زندگی اون بنده خدا نیستیم

من چطور قضاوتش کنم

ولی اینو با دلیل و مدرک میشه ثابت کرد که مثلا آسیبهای تک فرزندی بقدری موضوع مهمی هست که ارزش داره بچه دوم رو داشت...یا دلایلی دیگه برای داشتن فرزند

ولی اینو قبول کنید اگر بخوایم منتظر شرایط ایده آل باشیم شاید هیچ وقت بوجود نیاد

دیگه اینکه هر کس سبک زندگی و نوع دیدگاهش باعث میشه درمورد زندگیش تصمیم بگیره

یکی آسان میگیره یکی نه...یکی فقط دنیایی میبینه یکی نه...و..