2777
2789
عنوان

فرزندآوری برای زمین و وام؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 45 پست
مگر بقیه انواع وامهای بانکی رو اگر کسی بگیره بی شخصیت یا بی فرهنگ و بی ثباته؟!🤔

اونا فرق داره ولی تا سریع نوزاد دنیا میاد و توی اون محدوده ی زمانی که براش تعیین کردن درخواست اون واما رو دادن واقعا منطقی نیست بچه رو بدون فکر دنیا اورد 

برعکسش چی ؟؟؟ چرا تو زندگی اونایی که شرایط مالی و کاری و روابط همسری خوبی دارن دخالت میکنید و هی تو ...

من از اینور قضیه رو گفتم

بله اینی هم که میگید درست نیست دخالت و اصرار بیجا، وقتی خود طرف تفکر دیگه ای داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و شما تو زندگی اون بنده خدا نیستیم من چطور قضاوتش کنم ولی اینو با دلیل و مدرک میشه ثابت کرد که ...

عزیزم این حرفا مثل این میمونه که یکی میخواد بپره تو چاه و ما بگیم خب مهم نظر خودشه 🥴

ضمنا درسته تک فرزندی شاید معایبی داره ولی قطعا وجود چند تا بچه که با هزار عقده و ... رشد کنند هم معایب بسیاری داره و هم به ضرر بچه هست هم به ضرر جامعه 

من به شخصه به کسایی که از نظر مالی توان دارن که زندگی نرمالی برای بچه فراهم کنند حق میدم بچه دوم و سوم بیارن ولی کسی که به قول خودش نمیتونه برا بچش حتی مانتو و کیف مدرسه بگیره و بچه با حسرت نگاه می‌کنه به لباس بقیه یا کسی که از نظر روحی حوصله بچه نداره و بچه دوم و سوم میاره واقعا نمیتونم حق بدم و بگم خودش می‌دونه 

اینکه میگید از نظر من، خوب  این نظر شماست و محترم (اینکه درست فکر میکنید یا نه موضوع تاپیک نیس ...

اینکه نگاه خانواده ها به فرزند اوری اشتباهه یا درست اونم شما باید احترام بگذارید هرچند به قول خانوم کامنت قبلی چرا فکر میکنید زندگیتون اونقدر مهمه که کسی بخواد دوره بیفته خب محیطتونو تغییر بدین جایی که کمتر ازین افراد باشن واقعا خیلی از افراد جامعمون بخاطر همین موضوع فرزند اوری میکنن بدون فکر نمونشم دیدیم 

عزیزم این حرفا مثل این میمونه که یکی میخواد بپره تو چاه و ما بگیم خب مهم نظر خودشه 🥴 ضمنا درسته تک ...

تامین مالی و تربیتی تا حدودی درست پدر و مادره و موظفن براش تلاش کنن

مخالف اینم که بی فکر و یله فرزندان زیادی بیارن! لازمه پدر و مادر یاد داشته باشن چطور اونا رو تربیت کنن...و..

ولی با همین نگاه هم ما میتونیم به خودمون اجازه بدیم بهشون خرده بگیریم؟

و بدتر از اون یک قضاوت کلی برای همه خونواده هایی که از ۱۴۰۱ به بعد بچه دار شدن؟!

من از اینور قضیه رو گفتم بله اینی هم که میگید درست نیست دخالت و اصرار بیجا، وقتی خود طرف تفکر دیگه ...

اصلا دخالت و اصرار بی جا و باجا نداره 

وقتی طرف نظر نخواسته کسی حق نداره در موردش حرف بزنه ، چه برسه نظر بده 

من اصلا به بچه دار شدن و نشدن کسی کاری ندارم . نه نظر میدم ، نه دخالت میکنم نه هیچ کمکی میکنم . هرکس باید پای تصمیم خودش سخت و آسون ، درست و غلط بمونه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

تامین مالی و تربیتی تا حدودی درست پدر و مادره و موظفن براش تلاش کنن مخالف اینم که بی فکر و یله فرزن ...

از نظر من میشه بهشون خورده گرفت 

ولی کسی به کسایی که ۱۴۰۱ به بعد بچه دار میشن و از نظر مالی روانی میتونن حتی ۴ تا بچه رو ساپورت کنن بعیده خورده بگیره گلم

تو حرفاتون قضاوت هست! بچه رو بدون فکر دنیا آوردن؟

اینا قضاوت نیست حقیقته  ادم باید فکر خرج و دخل اون بچه ی بی گناهم باشه شما فکر میکنید پس این فقط یه موضوع شخصیه ولی به بعد اجتماعیش که سنگینتره نگاه کن بچه ای که با قرض و بدهی و وام و عقده و حسرت بزرگ بشه و تحقیر بشنوه یا غرورش خرد بشه زمینه ی دزدی و خلاف بیشتریم میشه تو جامعه براش توی این زمونه هم از لحاظ تحصیلیم افت میکنه 

از نظر من میشه بهشون خورده گرفت  ولی کسی به کسایی که ۱۴۰۱ به بعد بچه دار میشن و از نظر مالی رو ...

پس بازم با شرایطی میشه خرده گرفت؟!

یعنی شما میبینید طرف وضع مالیش چطوره بعد تصمیم میگیرید که ایراد بگیرید یا نه؟

اونوقت وضع مالی میشه اولویت دارتر و مهمتر از دیدگاه و عقل و شعور و درک طرف!

پس بازم با شرایطی میشه خرده گرفت؟! یعنی شما میبینید طرف وضع مالیش چطوره بعد تصمیم میگیرید که ایراد ...

قطعا نه من بلکه هر آدم عاقلی وقتی میبینم کسی وضع مالی داغون داره و بچه میاره تو ذهنش بهش خورده میگیره 

به نظر من کسی که واقعا نمیتونه هزینه های اولیه بچه رو بده حتی بچه اول هم نباید بیاره حالا دوم که بماند 

اینا قضاوت نیست حقیقته  ادم باید فکر خرج و دخل اون بچه ی بی گناهم باشه شما فکر میکنید پس این فق ...

دقیقا پای درد دل هر دزد و خلافکاری بشینی میبینی از نداری و وضع بد مالی بوده و کسی به خاطر اینکه تم فرزند بوده دزدو ...نشده

اینا قضاوت نیست حقیقته  ادم باید فکر خرج و دخل اون بچه ی بی گناهم باشه شما فکر میکنید پس این فق ...

اگرمسأله مالی اینقدر مهمه چرا افراد ثروتمند بچه نمیارن؟!

یا اینکه بنظرت خانواده های ثروتمند هیچ عقده و معضلی تو زندگیشون ندارن؟! و هیچ تاثیرات منفی روی جامعه نگذاشتن؟

فرزندآوری ربطی به مالی و منال نداره برای کسی که اعتقاد داشته باشه روزی رسون خداست ولی حتما در کنارش تلاش می‌کنه برای رزق و روزی و میره تربیت بچه رو یاد میگیره

قطعا نه من بلکه هر آدم عاقلی وقتی میبینم کسی وضع مالی داغون داره و بچه میاره تو ذهنش بهش خورده میگیر ...

تو ذهنمون خوب ممکنه هزار تا چیز بگیم

حرفم اینه چرا تو جامعه داره باب میشه به اونایی که بچه میارن تیکه بندازن!